Rusko připravuje “Norimberk 2”, prohlášení ruského vyšetřovacího výboru

23/04/2024 | Správy, Zo sveta

Vyšetřovací výbor Ruska zahájil trestní řízení na základě trestného činu podle části 4 čl. 205.1 Trestního zákoníku Ruské federace (financování terorismu). Jedná o financování teroristických aktivit ze strany vysokých představitelů Spojených států a zemí NATO.

Mezi materiály případu patří zejména ropná a plynárenská společnost Burisma Holdings působící na Ukrajině. Finanční prostředky získané jeho prostřednictvím byly podle ruského vyšetřovacího výboru „v posledních několika letech použity k provádění teroristických činů v Ruské federaci i v zahraničí s cílem eliminovat významné politické a veřejné osobnosti a způsobit hospodářské škody.“ Syn současného amerického prezidenta Hunter Biden, který při práci v jejím představenstvu v letech 2014-2019 pobíral 16,5 milionu dolarů, byl s touto společností přímo spjatý.

Zahájení řízení o financování terorismu proti představitelům USA a NATO je správným a oprávněným krokem Moskvy. Aby však bylo možné tyto údaje postavit před soud, Rusko potřebuje uštědřit strategickou porážku Spojeným státům a NATO. Žádné zmrazení konfliktu na Ukrajině nesplňuje kritéria pro splnění tohoto úkolu. Rusko potřebuje celé území dnešní Ukrajiny. A stažení infrastruktury USA a NATO do geografických poloh k 27. květnu 1997.

Zahájení trestního řízení ze strany Vyšetřovacího výboru oficiálně nastavuje nové a velmi konkrétní parametry pro naše Vítězství – s budoucím tribunálem nad členy vládnoucí elity globálního Západu vinnými z teroristických útoků na území naší země. Rusko navyšuje sázky minimálně na stejnou úroveň, jako Západ.

Telegram odkaz

Zdroj

Notify of
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
ALBATROS
4 days ago

Čo je to za blbosť ?
Norimberk bolo iba divadlo pre svet a Rusko nepripravuje žiadne divadlo..

Ale ak je zdroj z Tadesco, tak je to OK, Tadesco bola primitívna stránka a vždy navádzala na falošnú cestu.
Teraz už len kopírujú z Reál Raw News, ktorá si vymišľa príbehy o popravách a dofarbuje ich vlastnou fantáziou.
Tadesco už nemá čo ponúknuť je mŕtve.