Expert na neurobiológiu CIA o tom, ako RNA vakcíny riadia ľudský mozog

07/05/2021 | Zdravie

Použitie vakcín RNA na kontrolu ľudského mozgu vysvetlil odborník na neurobiológiu CIA na konferencii vo Vojenskej akadémii West Point.

Nezávislý novinár Guy Boulianne objavil veľmi dôležitú informáciu o možnosti použitia RNA vakcín na manipuláciu s našim mozgom. Táto hypotéza nepochádzala od významného konšpiračného teoretika: bol to expert na neurobiológiu CIA, ktorý ju predstavil na Vojenskej akadémii vo West Pointe, uvádza Unser Mittel Europa .

13. júna 2018 predniesol doktor Charles Morgan , odborník na neurobiológiu z Yale University, DARPA a CIA, prednášku pre študentov Vojenskej akadémie West Point. Hovoril o možnosti zmeny DNA na účely kontroly mysle. Dr. Morgan demonštruje a vysvetľuje elitným americkým vojenským študentom, ako technológie známe pod skratkami CRISPRDREADDS môžu “nadizajnovať” čokoľvek.

Doktor Morgan ukazuje, ako sa dajú DREADDS „nalievať“ do ľudskej DNA na kontrolu nášho správania. Tieto dizajnérske receptory, aktivované výhradne dizajnérskymi liekmi, môžu vytvárať nové bunky. Môžu vytvárať nové spomienky a správanie vo svojich subjektoch. Môžu ich tiež použiť na vymazanie, alebo dokonca zmenu vašej pamäte. Technológiu CRISPR možno použiť na zabíjanie iba určitých rás ľudí pomocou úpravy DNA.

Dr. Morgan hovorí študentom na Modern War University vo West Pointe, že „technológia s názvom CRISPR sprístupňuje množstvo vecí … Môžete navrhnúť čokoľvek. Môžete navrhnúť jednu vec, ktorá by zabila iba to, čo potrebujete. Keď vyrobíte plazmidy a vložíte ich do buniek, vyšlú signál a povedia, ktorá časť DNA sa rozvinie a vytvorí produkt. To je budúcnosť medicíny. “

Dr. Morgan sa pýta: „Čo by ste mohli urobiť s touto technológiou, keby ste boli v oblasti bezpečnosti a spravodajských služieb?“ Bunky „môžu byť navrhnuté na konkrétne činnosti a účely. Môžu byť strategicky umiestnené. Dajú sa ovládať na diaľku. Takže tieto ovládacie prvky bunky „môžu aktivovať veci v mozgu iných ľudí“.

V roku 2011 sa zdalo, že technológia „na bunkovej úrovni“ ovláda „programované poskytovanie informácií na požiadanie“. Do roku 2018 už schopnosť nahradiť vlastné spomienky a rozhodnutia náhradnou realitou kontrolórov prostredníctvom krvi, mozgu a buniek prešla behaviorálnym trénovaním prostredníctvom mobilných telefónov. Pre Dr. Morgana nové možnosti vedú k zlepšeniu doručenia a komplexnosti. “Prečo mať digitálny systém, keď môžete mať systém DNA?” pýta sa.

Dr. Morgan vo svojej prezentácii veľmi explicitne uvádza: „Bunky môžu byť navrhnuté pre konkrétne činnosti a účely. Bunky môžu byť strategicky umiestnené. Dajú sa ovládať na diaľku. “Nová technológia umožňuje jeho ovládačom aktivovať veci v mozgu iných ľudí. Lekár, ktorý teraz učí na University of New Haven, si ďalej predstavuje, ako by kombinácia „systémov DNA“ s „kvantovým výpočtom“ mohla byť „skutočne veľkou hrozbou, ktorá je tiež smrteľná“. S dávkou Pfizer a Moderna tak mohlo dôjsť k dosiahnutiu koncového bodu v globálnej agende tých, ktorí sú pri moci.

Zdroj

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments