Veľká Noc

28/03/2024 | Duchovno, Správy, Úvahy

Články na tento týždeň

Aktuálna modlitba

Najbližšia hromadná modlitba bude v pondelok (13.05.2024) a pokračovať môžete celý týždeň o 19:00. Info o aktuálnej modlitbe nájdete TU.

Aktuálne posolstvo

„Choď, jednaj, mysli a prežívaj tak, aby si sa nemusel červenať a hanbiť ak sa budeš dívať na kríž Pravdy. To maj neustále na pamäti.“

Dôležité odkazy

Najnovšie komentáre

  1. Çok yararlı bi yazı olmuş hocam teşekkür ederim .Sizin yazılarınızı beğenerek okuyorum elinize sağlık.

  2. Že v Súde sme, už píšeme na stránke dosť dlho. Teraz hovorím o stave aktuálnom. Ak nečítate články pravidelne, tak…

Kontaktujte nás

Podpora

Ak nás chcete finančne podporiť môžete tak učiniť dobrovoľným príspevkom na IBAN:

SK5109000000005032227165

Ďakujeme všetkým za podporu


Páči sa ti, čo tu čítaš v oblasti duchovných článkov a dáva ti to zmysel? Klikaj na duchovneposolstva.sk, kde nájdeš duchovný chlieb pre svoju dušu 🙂 ⬇️


Sledujte nás na telegrame

Prichadza výročie, ktoré si opäť ako každý rok pripomíname. Tentokrát však bude iné ako všetky tie pred ním. Dávajte si pozor na svoje prežívanie a pripravte sa dobre na tieto dni, pretože bude treba udržiavať svoje myšlienky aj cítenie a konanie čo najčistejšie. Každý deň by mal byt strávený v úprimnej najčistejšej službe Bohu.

Ďakujte úprimne svojim pomocníkom, že každý deň máte opäť a opäť šancu postúpiť vyššie a využívať silu Božiu na konanie dobra. Rozširujte si svoje duchovne obzory a držte sa v činnorodosti; kto zaspí tesne pred cieľom už nemusí dostať ďalšiu šancu na prebudenie.

Tiesnivé okolnosti a myšlienky treba prekonať radostným myslením. Aktuálne je všade vôkol veľa depresií a nejakého zvláštneho pocitu smútku a úzkosti, čo spôsobuje vracajúca sa stará karma z minulých životov.
Tak to bude ešte nejaký čas pokračovať, až kým sa všetci úplne neočistíme. Smútok môže prameniť u niektorých z Vás aj preto, že ste sa v minulosti buď previnili voči zvestovateľom Pravdy, u výnimočnej časti možno priamo voči Synovi Božiemu. Akékoľvek naviazané nitky karmy sa teraz potrebujú uvoľniť.

V niektorých prípadoch sú takéto stavy aj javom postupovania duchovne vpred, kde sa temnota snaží vás zabrzdiť. Majte teda na pamäti, že každá tákáto situácia je pre vás okamihom k zamysleniu sa.

Najlepším protiliekom je však radostná myseľ, ktorú môžeme mať iba vtedy, ak sa pohybujeme, plníme Vôľu Božiu a pracujeme na sebe či pomáhame druhým k ich vlastnému rastu. Potom nemá u človeka miesto žiadna úzkosť, smútok, strach a depresie. Musíme sa snažiť pracovať čo najviac, pretože to najťažšie prežívanie ľudstvo ešte len čaká. Je len na nás, ako využijeme dni, ktoré máme ešte k dispozícii. Už len tým, že sa sústreďujeme na tie negatívne pocity v nás, im dávame energiu. Toto je potrebné vytesniť zo svojich životov a dá sa to jedine prácou a činorodosťou v Službe Svetlu. Činorodý človek nemá čas myslieť na niečo iné ako na pomáhanie druhým a vlastné zdokonaľovanie.

Boh je tu vždy pre nás je len na našom chcení či budeme aj vy schopní byť tu pre neho a spĺňať, čo nám bolo dané. Každý má úlohu, ktorej sa musí chopiť a jej plnenie je pre Neho najväčšou vďakou, ktorú mu vieme zložiť. Oblažujme svoje duše v prírode, kochajme sa Stvorením, počúvajme/čítajme Slovo. Všade tu sa dajú nájsť odpovede na každú jednu otázku.

Pokračujte vo svojom snažení sa rásť a stávať sa lepšími, Bohom chcenými a duchom živými bytosťami a budete odmenení. Šírte aj naďalej pravdu a lásku, dávajte si pozor na nástrahy číhajúce z temna, sú teraz najintenzívnejšie. Dobre vždy pozorujte, aké podnety sa vo vás objavujú a odkiaľ pochádzajú…Temno sa bude snažiť balamutiť, ale nedovoľte to. V pokore a vďake radostne kráčajte životom, buďte vedomí a obracajte sa k Bohu.

Boh je nadmieru milosrdný, pretože to tu dolu máme v dnešnej modernej dobe ťažké, pretože temné hady okolo nás sú maskované za dobro, stále platí, že nás to zväzuje a znemožňuje svetlu preniknutie do nášho vnútra. My sme totiž vysielače a pokiaľ sa čo i len trochu vychýlime zo správnej frekvencie, neprúdi sila, neprúdi svetlo, neprúdi život.Respektíve prúdi, to len my tie prúdy nezachytávame a neposielame naspäť nahor, aby sa kruh uzavrel. Máme byť Božie vysielače, ktoré pri správnom vyladení pokryjú celú Zem svetlou frekvenciou a vyvedú svet nahor bližšie k Bohu. Ak však máme v sebe čo i len jednu slabinu, cez ktorú na nás dokážu útočiť temné vplyvy, strácame správne frekvenčné pásmo.

Preto hľadajme a sekajme putá, ktoré nás zväzujú. Najväčšou stagnáciou hľadajúcich ľudí je lenivosť a dojem dosiahnutej dokonalosti, alebo úrovne, ktorá nám stačí a je nám na nej dobre. Základný princíp správneho žitia podľa Božej vôle je však neustály pohyb! Uvedomme si, že sa nachádzame v dôležitom bode obratu bytia na Zemi a to zákonite znamená, že nič nemôže zostať po starom. Preto je potrebný reset našich životov, vnútorný prevrat a prerod.

Prajeme všetkým, ktorí sa usilujú o tento ušľachtilý zmysel bytia veľa požehnania k tomu, aby to dosiahli a veľa síl a bojovnosti k tomu, aby dokázali zo seba striasť všetko minulé ale aj to nové, čo sa snaží na nich prichytiť a stiahnuť ich nadol.

Buďte požehnaní, láskyplní a prežívajte tieto sviatky v pokoji a inšpirovaní stelesnenou Láskou

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Israismael
Israismael
1 month ago

Temno na Zemi vie že už mu odbija posledná hodina..Veľmi blízko je to ,,blizucko…. všetko temné skončí a rozpadne sa na trosky ..Temno to vie,áno bezpečne to vie čo ho čaká a ľudí čo mu prisluhuju …Preto bude ešte v poslednej chvíli pokúšať a otravovať a zavádzať čo najviac ľudí ..Temno vie že ho bude súdiť Spravodlivosť z NAJVYSSICH Výšin ,ten ktorý je v pozemskom vyjadrení ,,BOH s NAMI..V pozemskom to bol Duch Pravdy – ON Imanuel Abdrushin .On spustil súd nad planétou svojim živým SLOVOM v knihe ktorej hovoria aj,, kniha Súdu- Vo svetle Pravdy ” .. Veru , všetko sa blíži ku koncu .Vrchol súdu je tu ! Prichádza ………………………………