Veľká Noc

07/04/2023 | Duchovné pravdy, Správy, Úvahy

Veľká noc v tomto roku bude prelomovým obdobím, kedy človek bude musieť vzhliadnuť na svoj doterajší život a svoje konanie a raz a navždy sa rozhodnúť, či jeho život pripadne temnote, alebo svetlu. Je potrebné všetko vyčistiť od základu. Nielen svoje domovy, ale hlavne svoje rúcha. Očakávajte prílev síl, ak sa rozhodnete obrátiť a pohnúť k dobrému, ak však padnete nižšie, bude nasledovať enormné množstvo ťažkostí, cez ktoré sa budete musieť prehrýzať. Stmeľujte vzťahy; vzťah s Bohom, vzťah k rodine, vzťah k dobru a vzťah ku celému Stvoreniu. Vnímajte a preciťujte dianie okolo seba, vo vzduchu visia nápovedy každým dňom, je ich treba iba prijať a pochopiť citom.

Pokračujte vo svojom snažení sa rásť a stávať sa lepšími, Bohom chcenými a duchom živými bytosťami a budete odmenení. Šírte aj naďalej pravdu a lásku, dávajte si pozor na nástrahy číhajúce z temna, sú teraz intenzívnejšie a na každom kroku. Dobre vždy pozorujte, aké podnety sa vo vás objavujú a odkiaľ pochádzajú…viete ich skrotiť, alebo prerastajú do väčších rozmerov? Temno sa bude snažiť balamutiť, ale nedovoľte to. V pokore a vďake radostne kráčajte životom, buďte vedomí a obracajte sa k Bohu. Každý deň je príležitosť k naviazaniu spojenia, využite svoju šancu kým sa stále ponúka. Svetlo vám podáva ruku, stačí sa natiahnuť.

Boh je nadmieru milosrdný, ale nebude čakať večne. Máme to tu dolu ťažké, pretože temné hady sa okolo nás ovíjajú a zväzujú nás na každom kroku. Často ich dokonca nevidíme, lebo sú pestrofarebné, sú maskované za dobro, ale na tom nezáleží, pretože stále platí, že nás to zväzuje a znemožňuje svetlu preniknutie do nášho vnútra. My sme totiž vysielače a pokiaľ sa čo i len trochu vychýlime zo správnej frekvencie, neprúdi sila, neprúdi svetlo, neprúdi život, resp. prúdi, to len my tie prúdy nezachytávame a neposielame naspäť nahor, aby sa kruh uzavrel. Máme byť Božie vysielače, ktoré pri správnom vyladení pokryjú celú Zem svetlou frekvenciou a vyvedú konečne celý svet nahor bližšie k Bohu. Ak však máme v sebe čo i len jednu slabinu, cez ktorú na nás dokážu útočiť temné vplyvy, strácame správne frekvenčné pásmo.

Preto hľadajme a sekajme putá, ktoré nás zväzujú. Najväčšou stagnáciou hľadajúcich ľudí je neochota posunúť sa vpred, neochota byť v neustálom pohybe, neochota zmeny! Je nám dobre v tom našom zaužívanom spôsobe bytia a stačí nám level, na ktorom sa teraz nachádzame. Základný princíp správneho žitia podľa Božej vôle je však neustály pohyb! Uvedomme si, že sa nachádzame v dôležitom bode obratu bytia na Zemi a to zákonite znamená, že nič nemôže zostať po starom, ale je potrebný prerod od každého a všetkého, čo chce prežiť v búrke budúcich udalostí. Možno sa to javí tak, že sa nič viditeľne nedeje, ale je to na spadnutie. Deje sú v pohybe už dávno a sú krátko pred ich hmotnou manifestáciou. Boh drží ochrannú ruku nad touto loďou, na ktorej sa nachádzame, ale k plynulému prejdeniu cez rozbúrené vlny potrebuje mať svojich ľudí na tých správnych pozíciách. Takých ľudí, ktorí vedia ako, kam a akou silou veslovať.

Preto je potrebný reset našich životov, a začať žiť inak. Inak ako sme zvyknutí, inak ako je bežné, inak ako žijú ľudia navôkol. Nie však nutne navonok, ten prerod má byť vnútorný. Týka sa to toho ako zmýšľame, ako konáme a hlavne ako cítime. Možno nevieme ako, ale to je nepodstatné. Boh si svojich drží a svojim pomôže. Potrebuje nástroje, cez ktoré bude môcť tvoriť a pôsobiť na Zemi. Staňme sa tými nástrojmi a pocítime, aké to je skutočne naplniť zmysel bytia, ktorý nám bol určený.

Prajem všetkým, ktorí sa usilujú o tento ušľachtilý zmysel bytia veľa požehnania k tomu, aby to dosiahli a veľa síl a bojovnosti k tomu, aby dokázali zo seba striasť všetko minulé ale aj to nové, čo sa snaží na nich prichytiť a stiahnuť ich nadol.

Buďte požehnaní, láskyplní a prežívajte tieto sviatky v pokoji a inšpirovaní stelesnenou Láskou

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Israismael
Israismael
1 year ago

Vďaka za tento článok.. Je skutočne už malo času aby sa ľudia otočili z temneho zovretia do zachraňujúcich sa svetlych energií .. Je skutočne najvyšší čas, lebo už o rok môže byť pozde.. Človek to musí cítiť ze sa niečo deje s týmto svetom a aj s ľuďmi.. Ved to musí pozorovať oživeny ľudský duch od roku 2020…Kto to nespozoroval tak ešte spi a tak prídu ešte tvrdšie skúšky, ale všetky sú smerované na zobudenie ducha… Boh to ešte dopustí aby sa zobudila väčšia časť ľudí.. Ešte prídu finančné a hospodárske problémové časy, a co je znepokojive, tak ešte sa chystá na ľudstvo nejaký opici vírus, ktorý má vyhubit 1/4 ľudstva..O tomto hovoril Abdrushin v roku 1941 tesne pred jeho smrťou (Abdrushin bol zrodeny druhý boží syn, pôsobiaci
na Zemi ako DUCH PRAVDY, napísal dielo Vo Svetle Pravdy )… Co sa týka tých opicich kiahní, tak je to údajne chystané vládou USA.. Tu je odkaz :

Americká vláda vyvíja novú verziu vírusu opičích kiahní, ktorý je 1000-krát smrteľnejší

tauri
tauri
Reply to  Israismael
1 year ago

Viděl bych něco velkýho tak na konec léta-září. Duben cítim zatim v pohodě, ale květen už může být horší..A když jsem dnes viděl tolik lidí, co bezduše nakupují, chodí mez regály jak NPC a žádné dobrodružství a radost z nich už ani nešla, tak si říkám, zda mají lidé ještě vůbec šanci. To by muselo být opravdu silné, aby se probrali, dostali přes hubu a vrátili se ke svému středu, aby si uvědomovali, jak jednají a jednali. Ale zase to odnese zbytek, který věčně čeká na tyhle omezence.
Byl bych ze srdce rád, kdyby těm hodným lidem pomohli ET a než to tu přejde, odnesli je do bezpečí…Protože jinak to bude asi fakt masakr. Tohle už není skutečně normální.

benetri
benetri
Reply to  tauri
1 year ago

Nuž bratku, ten doslova masaker sa blíži, ale môžeme si za to sami. Včera večer došla správa z Aurora Rei. Matka Gaia je už priveľmi nervózna z konania ľudí a chce to tu začať čistiť. Správcovia a Gaia sa dohodli na poslednom, konečnom termíne vzostupu do vyššej dimenzie a konečnej zmene frekvencií pre toto tisícročie. Podľa tej dohody ostáva ľuďom posledných 717 dní (k 9.4.23), aby sa prebudili a nadviazali kontakt, čím sa dostanú k prostriedkom na zvládnutie vyšších frekvencií. Kto to nestihne alebo zanedbá, budú to brať ako jeho slobodné rozhodnutie. Ibaže ľudské telo, či lepšie biostroj, tie frekvencie nie je schopný vydržať, takže si ich Gaia zoberie na prepracovanie. To znamená len jedno – zánik neprebudenej časti ľudstva. Z postupu budú zároveň vylúčení všetci konzumenti mäsa, lebo vesmírne zákony zakazujú zabíjanie iných živých tvorov, vrátane konzumácie mäsa z nich. Takže hurá na vegetariánstvo. Konzument mäsa totiž nebude schopný plného prebudenia, takže sa z neho Sepatas nikdy nestane. Z postupu sú ale tiež vylúčení i ďalší ľudia, ktorých konanie nie je v súlade s Vesmírnymi zákonmi a v tomto konaní pokračujú, či sa významne prehrešili v minulosti voči týmto Zákonom.

tauri
tauri
Reply to  benetri
1 year ago

Mamom končí tak či tak, takže záleží, zda se lidé upnou alespoň k dobrým vztahům a charakteru, i když budou stále zaslepení a budou sledovat vymejvárny… Každopádně je to konečná pro mnoho lidí..necítim zatím nic dobrého, ale skončí zase něco, co se mělo podělat už dávno. Co se týče toho datumu, nemusí být pevný. Hodně z toho se stále mění, takže nějaké události se odsunuly, ale na některé bych řekl už není čas a mohou být dříve. Do nějaké míry se planeta touto energii už nenechá omezovat, takže to může nastat dříve a v něčem zakročí zase jinak. Ale když vidím, kolik energetické práce vyžaduje určité chování, tak, aby bylo ze srdce, hodně lidí je zkrátka v háji a pokud se budou muset setkat sami se sebou, bude možná ještě hodně sebevražd. Ne každý snese následky toho, jak se chová/l. Proto může být tato cesta jako vysvobození a odmítnutí vzit zodpovědnost za své činy. Ve výsledku ani já nevím, jak to vše zvládnu…je už vše hodně psychicky náročný, že možná bude třeba nějaká segregace od těch, co stále spí a chtějí škodit. Jen sluníčka si stále myslí, že lidé jsou jedno a musí za každou cenu být pospolu, aby byli silnější…Ale stále platí, že nahnilá jablka budou vždy škodit okolí. Teď se jen musíme chtít soustředit na láskyplný, radostný, svobodný život. Hodně lidí smetlo to, co nám všem dělají a soustředí se spít na to destruktivní a o to temným a elitám jde. Temnota prosí pomoc, ale stále chce škodit. Čas měla, ale ať už padne…Jen musíme chtít se otočit a jít, ať zhebne.