Bežme za svojimi cieľmi, zhmotňujme svoje sny, chopme sa nových príležitostí!

05/11/2022 | Posolstvá pre dušu

Jeden zo základných zákonov života je pohyb. Na to, aby sme sa rozpohybovali, musíme mať sny a túžby, tie prechádzajú v chcenie, to v rozhodnutie a za ním nasleduje čin.

Dávajme si vysoké ciele (nielen hmotné), ale nech je potom cesta za cieľom radostná a šťastná! Nekarhajme sa, že ideme pomaly, že v cieli sme už dávno mali byť atď. Pestujme svoju trpezlivosť a buďme vďační, za to že vôbec sme a smieme. Pochváľme sa i za to, že kráčame (ak kráčame a „nespíme“).

Každý deň sa nám naskytne mnoho príležitostí (k čomukoľvek – k životnej zmene, zmene zamestnania, nových priateľov, nadobudnutia trvalého šťastia atd.), je len na nás, ako tieto príležitosti využívame.

Nechajme sa dnes unášať prúdmi rieky života a vnímajme všetko (nechajme sa poučiť všetkým), čo nám kríži cestu a vyvedie nás z „rovnej dráhy“ (z nášho „konceptu“, vnútorného pokoja a pod.)

Skúsme si dnes všimnúť a večer vyhodnotiť: „Čo nového ma postretlo?“, „Prečo?“ „Ako to môžem maximálne využiť?“

Buďme vnímaví, buďme bdelí, buďme sebauvedomelí (seba vedomí – viem kto som a viem čo chcem).

Svojou snahou (i cieľmi) si i sami otvárame dvere nových príležitostí.

„Klopte a bude vám otvorené“, „Hľadajte a nájdete“

Prajem vám krásny deň plný sebauvedomenia i následného seba vedomia.

S Láskou Tatiana

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Israismael
Israismael
1 year ago

Jeden zo zákonov stvorenia a teda aj človeka, ktorý je súčasťou stvorenia je Zákon pohybu.. Ovšem tymto zákonom je mysleny pohyb Ducha v tele pozemského človeka.. Pohyb v zmysle vývinu, pretože ten ľudský duch spi, je zatlačený do pozadia, zatlačený rozumom človeka a je u mnohých dokonca,, mrtvy”… Aké je toto nešťastie pre miliardu ľudí na Zemi sa človek dozvie až po smrti.. Človek po smrti stojí v novom tele a priestore úplne dezorientovany… Už hneď po smrti si s prekvapením uvedomí ze žije ďalej.. Ten pohyb rozumu je mu však v tomto momente na nič, lebo rozum zomrel spolu s telom,,… človek nechcel však nikdy skúmať duchovné zákony a ani ten zákon pohybu ducha a tak nové telo po smrti nemôže byť tým oslavenym ako je to spomínané v biblii.. Prečo?? Lebo pohyb človeka je len v oblasti hmoty(tela) v oblasti pôsobenia rozumu, pohybu tela a krásy tela… pohyb teda prispôsoboval k svojmu šťastiu a spokojnosti a vždy to bolo teda len výlučne v spojitosti s pohybom smerom k tomu šťastiu a spokojnosti.. Na pohyb ducha čas nebol a ani chcenie nie..
Co je pohyb ducha ako sa prejaví??
Tak ako potrebuje telo potravu a jedlo aby rástlo a ostalo pri živote, tak isto potrebuje aj duch,, potravu”…. potravu v zmysle získania informácií z duchovných sfér.. Človek toto zanedbal a netrápi ho počas života získavať túto,, potravu “a tak jeho duch je uz takmer nezivym až,, mŕtvym”.. Vypomsti sa to teda po smrti, keď odíde z tela pozemského.. Neskúmal Božie veci, duchovné sféry, nemal pohyb ducha a ostal do ďalšieho bytia v jemnohmotnom svete neznalym… Nie je pravda ze človek sa automaticky stane znalym až na druhom brehu a pod.. Ma sa o to vývinom ducha snažiť už tu na Zemi… Telo je len obal pre ducha v nás.. Hlavný človek nie je obal ale Duch.. A duch sa potrebuje vysvihnut do výšin a to tým ze získa znalosti zo Zdroja… K čomu mu bude telo pozemské po smrti keďže to zaniká a ide do rozkladu?.. K čomu mu bude rozum človeka pozemstana?.. Duch je to hlavne,, JA “v človeku..
Klopte a bude vám otvorené“, „Hľadajte a nájdete“ ako napísala autorka tohto článku však patrí jedine pre ducha ako hlavného to živého,, software” v tele…. Taka je Pravda a Pravda je v diele Vo Svetle Pravdy, Posolstve Grálu.. 890 stránkové dielo absolútneho poznania.. Kto klope bude vypustený.. Kto hľadá nájde a dostane sa mu Pravdy

Israismael
Israismael
Reply to  Israismael
1 year ago

*oprava : kto klope bude VPUSTENY…. *VPUSTENY DO OTVORENÝCH DVERÍ KU ZDROJU NAJVYŠŠIEHO POZNANIA.. pre ostatných ktorí neklopu sú dvere uzamknuté.

Peter
Reply to  Israismael
1 year ago

Pekné ,rešpektujem pekné vlastné vstupy. Taktiež myslienky o pravde uvedné v známom diela P.G. Sú to perly života, nech idú do sveta v takto jedinečných formuláciach, cez osobné prežitie do preformátovaného osobného podania, majúc krídla.
Nádherne sú aj reakcie z prežitia v tomto zmysle od Tatiany.

Peter
1 year ago

Dávať si stále ciele a obrazy, tiež prežívať ich.