Vodcovia cabaly odchádzajú na Antarktídu, aby sa vzdali mimozemšťanom a Pozemskej aliancii (1.časť)

01/01/2022 | Update udalostí

Nedávno sa objavili správy o tom, že globálne elity (alias cabala) sa chystajú na tajné stretnutie do Antarktídy. Z verejných tweetov vieme, že Claus Schwab, zakladateľ a výkonný predseda Svetového ekonomického fóra, a Cristina Lagardeová, prezidentka Európskej centrálnej banky, sa zúčastnili na tajnom stretnutí na Antarktíde. Ďalšími dvoma prítomnými boli Brad Garlinghouse a David Schwartz, resp. prezident a technický riaditeľ spoločnosti Ripple Labs, ktorá sa špecializuje na počítačový softvér pre online platobné systémy.

Štyri tweety uvedených elít, ktoré sa začali tým, že Lagardeová ešte v júli 2021 tweetovala, že sa chystá zúčastniť na stretnutí v Antarktíde, vyvolali množstvo špekulácií. Aby som sa o stretnutiach v Antarktíde dozvedel viac, kontaktoval som Elenu Danaanovú, aby som zistil, či jej mimoplanetárne zdroje môžu poskytnúť odpovede na to, čo sa v Antarktíde skutočne deje.

Elena dostala odpovede od Thora Hana Eredyona, veliteľa Galaktickej federácie svetov, a Oony z Medzigalaktickej konfederácie (alias Strážcov). Odpovede boli ohromujúce. Zdá sa, že nastal zásadný zlom a globálne elity boli zvolané do Antarktídy, aby sa stretli s delegáciou mimozemských rás a vodcami Pozemskej aliancie a rokovali o podmienkach ich kapitulácie.

Antarktída bola na stretnutie vybraná preto, lebo sa tam nachádza portál, ktorý môže globálne elity preniesť do vzdialeného sveta v inej galaxii, kde budú dobre zásobení, ale navždy vyhnaní.

Pred odchodom do nového sveta však musia najprv pomôcť s transformáciou globálneho finančného systému a zrušiť veľkú časť čiernej mágie, ktorá bola vrhnutá, aby udržala ľudstvo a samotnú Zem v otroctve.

Tu je prvá správa, ktorú Elena (E) dostala od Thora Hana (TH) 14. decembra o tom, čo sa udialo na stretnutí na Antarktíde.

TH: Na základe rozhodnutia Vysokej rady GFW, po nedávnych dohodách stanovených na Jupiteri medzi Pozemskou vesmírnou alianciou a Galaktickou federáciou svetov, Radou piatich a Zenátskou alianciou.

Terranské elity pod nepriateľským vedením vyhoveli požiadavke stretnúť sa na južnom kontinente s našimi zástupcami, aby odovzdali Pozemskej aliancii svoje právomoci nad globálnym finančným systémom. Tento starobylý systém má byť nahradený novým systémom, ktorý má zaviesť Pozemská aliancia. Výmenou za to im ponúkame život mimo Zeme so všetkými komoditami.

E: Prečo nie sú jednoducho súdení za svoje priestupky a podľa toho odsúdení?

TH: Môžu len rozmotať temnú sieť, ktorú vytvorili, pretože do základov vašich spoločností vrhli kotvy veľkej nemorálnosti. S terranskou vysokou hierarchiou Pozemskej aliancie bolo rozhodnuté, že z týchto presunov moci sa nevyvinie väčší chaos, pretože ekonomický kolaps by ešte viac prehĺbil utrpenie terranského ľudu v týchto náročných časoch, ktoré sú už aj tak veľmi zranené. GFW a Pozemská aliancia sa snažia, aby tento prechod spôsobil čo najmenšie škody.

E: Týka sa to len zmien vo finančnom systéme?

TH: Priemyselné oblasti sú vzájomne závislé od finančného systému. Pripravte sa na prekvapivé zmeny v otázke nových energetických systémov a zavádzania technológií v mnohých odvetviach.

E: Prečo ste boli v posledných dňoch na Jupiteri? A práve späť v ten istý deň, keď unikli tieto stretnutia v Antarktíde?

TH: Povedal som vám, že na Jupiteri boli stretnutia. Temné elity tam neboli, v zariadení Šari (Ashtar GC) by ich netolerovali. Temní sa stretli na pôde Antarktídy s našimi vyslancami. Posledné stretnutia na Jupiteri sa týkali len tých, ktoré som práve spomenul, s vedením Pozemskej aliancie. Tieto stretnutia boli ukončené dnes terranského času. Toto je vyhlásenie, ktoré vám môžem poskytnúť s požehnaním mojich nadriadených. Kontaktovala vás Oona?

E: Áno, kontaktovala.

TH: Potom vie viac podrobností ako ja, aspoň zatiaľ. V najbližších hodinách sa s vami opäť porozprávam. Môžete to, samozrejme, povedať doktorovi Michaelovi a odovzdať mu moje srdečné pozdravy.

E: Určite to urobím, ďakujem, Thor Han.

Správa Thora Hana nám dáva jasnú predstavu o tom, čo sa v Antarktíde skutočne odohralo. Svetová elita, ktorú tam povolali, sa stretla s delegáciou vedúcich predstaviteľov rôznych mimozemských organizácií a Pozemskej aliancie, ktorí sa zúčastnili na Jupiterských dohodách podpísaných v júli 2021. Od elít sa vyžadovalo, aby vypracovali plán hladkého ekonomického prechodu na spravodlivejší menový systém a zabránili globálnemu finančnému kolapsu.

Potvrdzujú to tweety dvoch vysokých predstaviteľov spoločnosti Ripple Labs, Schwartza a Garlinghousea. Ich prítomnosť a odborné znalosti signalizovali, že to, o čom sa v Antarktíde rokovalo, sa týkalo nového online platobného systému.

Mohlo by to súvisieť s kvantovým finančným systémom (QFS), o ktorom sa veľa špekuluje? Podľa jedného zo zdrojov, Nigela Mattea, by mal byť nadchádzajúci QFS prepojený s kvantovým internetom, ktorý bude vytvorený prostredníctvom satelitného systému Starlink, ktorý vytvára spoločnosť SpaceX Elona Muska. Schwartz a Garlinghouse by mali potrebné odborné znalosti, ktoré by pomohli plánom na hladký prechod zo súčasného globálneho finančného systému na QFS prepojený s kvantovým cloud computingom.

Thor Han poukázal na to, že dôsledky pre viaceré priemyselné odvetvia budú obrovské, počnúc odvetvím energetiky. Vzdanie sa fosílnych palív je totiž kľúčom k uvoľneniu množstva alternatívnych energetických technológií, ktoré boli potláčané od začiatku 20. storočia. Podobne sa uvoľnia aj mnohé ďalšie potláčané technológie, ako napríklad elektromagnetické a holografické spôsoby liečenia, čím sa nahradí čoskoro zdiskreditovaný farmaceutický priemysel v dôsledku toho, že sa obyvateľstvo jednotlivých krajín vzbúri proti politike povinného očkovania a jej podpore zo strany veľkých farmaceutických spoločností.

Stojí za to mať na pamäti, že len v USA je v súčasnosti viac ako 5900 patentov, ktoré sú potlačené v dôsledku príkazov národnej bezpečnosti nariadených spravodajskou komunitou. Väčšina týchto potlačených patentov sa týka alternatívnych energetických a liečebných technológií. Keď v januári 2017 prezident Donald Trump vydal prísne tajné memorandum o zverejnení 1000 týchto patentov v priebehu nasledujúcich dvoch rokov, spravodajská komunita ho ignorovala a jeho administratíva sa následne stala terčom útokov.

Zaujímavé je, že cabale nebolo umožnené cestovať do sídla Aštarského galaktického veliteľstva, kde sa prvýkrát rokovalo o Jupiterských dohodách medzi 14 vesmírnymi krajinami pod vedením USA a zástupcami Galaktického spoločenstva. Je to veľký ukazovateľ toho, ako sa situácia v našej slnečnej sústave dramaticky zmenila po vyhnaní Ciakahrrského (Drakonského) impéria a síl Orionského (Šedého) kolektívu a izolácii pozemskej cabaly od jej bývalých patrónov.

Po prvej odpovedi Thor Han poslal Elene ďalšie informácie o stretnutiach, na ktorých sa zúčastnil na Jupiteri:

TH: Ďalším aspektom mojej prítomnosti na Jupiteri bolo prediskutovanie tohto javu, ktorý sa nedávno vyskytol v blízkosti vašej hviezdnej sústavy: kolaps kontinua tretej hustoty. Dochádza k nemu vo vreckách v tkanive vesmíru a váš hviezdny systém vstupuje do jedného z nich na svojej trajektórii cez toto rameno galaxie. Nastane ďalší kolaps 3. hustoty, ktorý bude mostom k 5. hustote. Nepriateľ a temní o tom vedia, vedeli, že sa to deje, a je to jeden z dôvodov, prečo dlho vedeli, že tento hviezdny systém stratili. Viac vám poviem neskôr.

Správa Thora Hana potvrdzuje, že naša slnečná sústava vstúpila do oblasti priestoru, ktorá disponuje galaktickou anomáliou, ktorá výrazne ovplyvňuje priestor tretej hustoty. V roku 2014 vedci potvrdili, že naša slnečná sústava sa chystá vstúpiť do veľkého medzihviezdneho oblaku nazývaného “Miestny medzihviezdny mrak”, ktorý je široký približne 30 svetelných rokov a drží ho pohromade veľmi veľké magnetické pole.

Podľa rôznych výskumníkov bol tento medzihviezdny oblak prvýkrát pozorovaný už v roku 1961 v okolí súhvezdia Plejády a nazvaný “fotónový pás” – kvôli bielemu halo, ktoré vytváral. Jedným zo zástancov “fotónového pásu” bol doktor Noel Huntley, ktorý v roku 2010 napísal článok s názvom “Stretnutie s fotónovým pásom”, kde opísal jeho existenciu a veľký záujem mimozemšťanov:

Čo je tento elektromagnetický oblak, táto zlatá hmlovina, ktorú mimozemšťania niekedy nazývajú žiarivou hmlovinou? Jeho univerzálnejšie označenie je “fotónový pás”, ktorý sa skladá z mnohých pásov, a každé stretnutie s týmto pásom považujú mimozemšťania za veľmi dôležité.

Podľa informácií Thora Hana mal doktor Huntley pravdu a oblasť vesmíru, do ktorej sme vstúpili, urýchli vedomie z materialistickej existencie tretej hustoty do existencie piatej hustoty. Podľa materiálov Zákona jedného “piata hustota je možno najlepšie opísaná ako extrémne biela vibrácia”. Preto “fotónový pás” nie je nepresným opisom tejto oblasti piatej hustoty napriek tomu, čo o tomto termíne hovoria mnohí kritici.

Ak by kolektívne vedomie ľudstva nebolo dostatočne vyvinuté na to, aby dokázalo prijať frekvencie piatej hustoty, implodovalo by v globálnej katastrofe, ktorú by si spôsobilo samo. Ak by sa však vedomie ľudstva vyvinulo, začal by sa zlatý vek múdrosti, lásky a mieru.

Thor Han jasne hovorí, že globálne elity pochopili, že bitka o Zem bola prehratá, a nechceli sa zúčastniť na tom, čo prichádza. Preto boli ochotné spolupracovať pri prechode na novú Zem, aby mohli použiť portál Antarktídy a navždy odísť na inú planétu.

V druhej následnej správe odoslanej 14. decembra Thor Han komunikoval s Elenou a podelil sa s ňou o ďalšie informácie o tomto “fotónovom páse” a o tom, že Jupiterské dohody dali globálnej elite päť mesiacov na to, aby sa vzdala Pozemskej aliancii. Thor Han uviedol: “V tomto prípade ide o to, že sa v tejto krajine nachádzajú ľudia, ktorí sa snažia o to, aby sa v budúcnosti dostali na územie, kde sa nachádzajú:

TH: Budem hovoriť o tomto prírodnom jave, ktorý sa vyskytuje v blízkosti vašej hviezdnej sústavy. Nie je to izolovaný jav; ako sa vaša hviezdna sústava pohybuje po mriežke tejto galaxie, zloženej z kolísajúcich vĺn frekvencií, stretávate sa s ohniskami s vyššou vibračnou hustotou hmoty. Čo to znamená: fyzikálne zákony, ktoré spájajú atómy, kmitajú rýchlejšie. Nejde o čas, chápete, rýchlosť času sa nemení, mení sa len jeho vnímanie, pretože sa mení vaša rýchlosť. Nejde o čas, ale len o fyzikálnu podstatu štruktúry priestoru, ktorá sa posúva. Keďže fungujú univerzálne fyzikálne zákony, stáva sa, že k tomuto javu dochádza postupne, pokiaľ kapsa vyššej hustoty nie je rovnako veľká alebo väčšia ako spomínaný hviezdny systém. Hranica zóny hustoty nie je ostrá, ale rozmazaná. Vstupujete do nej postupne, a to tak, že narážate na “bubliny”, až kým úplne nesplyniete s novou oblasťou.

E: Čo sa stane, keď Zem prekročí jednu z týchto zón vyššej hustoty alebo bublín?

TH: Nič blízke dramatickej udalosti, akú si mnohí Terrani so strachom predstavujú, že by sa mohla stať. Prejaví sa to ako zmena vedomia, keď sa vnímanie, mentálne aj fyzické, posunie do vyššieho rozsahu. Môžu sa objaviť fyzické symptómy, tí, ktorí pripravili svoju myseľ, otvorene nasledujú vlnu, ale pre tých, ktorí nie sú pripravení a bránia sa jej, sa to pre nich prejaví fyzickým a duševným utrpením. Mení sa videnie, mení sa vnímanie, najmä vnímanie lineárneho času, ktorý je vnímaný ako rýchlejší. Ale viete, tento proces, vstup cez túto novú oblasť v Nataru, je nevyhnutný. Takže Terrani sa musia skutočne zbaviť akéhokoľvek odporu, napríklad toho najväčšieho, ktorým je strach.

Thor Han tu potvrdil, že pohyb našej slnečnej sústavy do “fotónového pásu” nie je niečo, čo predznamenáva fyzickú deštrukciu, ale naopak, signalizuje zrýchlenie vedomia. Tí jedinci, ktorí budú dostatočne emocionálne a mentálne pripravení, budú schopní surfovať na prichádzajúcich galaktických vlnách a manifestovať novú realitu – príslovečné nebeské kráľovstvo na Zemi. Tí, ktorí pripravení nie sú, urobia pravý opak a vo svojich osobných a kolektívnych životoch zažijú ešte väčší stres a zmätok.

Thor Han pokračoval vo svojom druhom následnom posolstve takto:

E: Keď sa vrátime do Antarktídy, čo mi ešte môžete povedať? Nemám rada týchto ľudí, sú stelesnením zla. Spôsobili toľko utrpenia.

TH: Už nebudú. Keď sa uskutočnili Jupiterské dohody, dostali varovanie, že sa stretneme o päť mesiacov a oni sa budú musieť pripraviť na kapituláciu. Takže to vedeli, a preto so zúfalstvom presadzujú všetky svoje programy naraz. Ale vaši ľudia to začínajú chápať.

E: Počkajte, prečo im dávate päť mesiacov?

TH: Na prechod. Toto stretnutie je pre nich a pre vás zlomové. Keby sme ich potlačili všetkých naraz, finančné a ekonomické systémy na Terre by implodovali v strašnom chaose. Existujú lepšie spôsoby. Vyzývame ich, aby odovzdali Aliancii svoje kľúče a nástroje, aby bol prechod pre obyvateľstvo čo najhladší.

Za zmienku stojí ešte niečo, že ich naučili temné éterické umenia a tieto kúzla treba zrušiť. Tým sa zruší ich moc. Viete, keď som spomínal prechod, chcel som povedať, že Terrani potrebujú vidieť tváre svojich nepriateľov, aby sa ich vedomie otvorilo pravde. Nech je tento proces akokoľvek bolestivý, je nevyhnutný.

E: Pripomína mi to, čo mi nedávno povedala Deviatka, že každá vnímajúca bytosť má svoju úlohu v hrách vývoja vesmíru.

Th: To je presné. Vieš, keď som pred štyrmi rokmi býval na himalájskej základni, bol som svedkom toho, ako sa pripravovali veľké plány na prebudenie Terranov. Hlavným záujmom bola časová vojna. Predstavte si časovú vojnu ako viacvrstvovú šachovnicu. Neexistuje lepší spôsob, ako vám to opísať.

Thor Hanova zmienka o tom, že globálne elity používajú “temné éterické umenia a zaklínadlá”, je veľmi významná. Odkazuje na málo pochopený aspekt systému kontroly globálnej elity, ktorým je používanie čiernej mágie ako základu všetkých ich aktivít. Thor Han tu potvrdzuje to, čo už v minulosti odhalilo viacero výskumníkov, že cabala bežne používa čiernu mágiu ako súčasť svojho globálneho kontrolného systému.

Dobrým príkladom je, ako Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA) bežne používal magické symboly pre verejný vesmírny program, ako to zdokumentovali Richard Hoagland a Mike Bara vo svojom bestselleri z roku 2009 Dark Mission: Tajná história NASA.

Od prezidenta Vladimíra Putina a vojenskej spravodajskej skupiny spojenej s hnutím Q (hnutie spojené so 17. písmenom abecedy) sme sa dozvedeli aj to, že globálna elita sú praktizujúci “satanisti”, ktorí vyvolávajú silu démonických a iných negatívnych entít, aby si podmanili ľudstvo a ducha planéty. V tejto súvislosti Putin vo svojom prejave o stave národa v roku 2013 fakticky povedal, že “nový svetový poriadok uctieva satana“.

Tieto obrady temnej mágie sa bežne konajú v rôznych energetických víroch alebo na “posvätných miestach” po celej planéte, ako odhalili mnohí okultní bádatelia, napríklad Fritz Springmeier vo svojej knižnej sérii Bloodlines of the Illuminati. Nedávno Brad Olsen, vysoko kompetentný bádateľ a autor, tiež odhalil mnohé z týchto praktík čiernej mágie/satanizmu vo svojej sérii kníh Beyond Esoteric:

Existuje úplná kontrola nad ľudskou rasou a predstava, že by sa čierna mágia mohla používať na ovládanie más, je znepokojujúca. Okultizmus sa dnes využíva v novom druhu fašizmu medzi niektorými elitnými globalistami, ktorí úplne ovládajú takmer každý aspekt nášho života, od zdravia a financií až po politiku a vzdelávanie…. Výskum naznačuje, že okultné obrady a rituály na vyšších úrovniach idú ďaleko za hranice toho, čo si ktokoľvek dokáže predstaviť…. Prečo je také ťažké uveriť, že okultné praktiky sú skutočným nástrojom kontroly?

Dôležité je, že Thor Han poukázal na explicitnú súvislosť medzi Jupiterskými dohodami podpísanými v júli a stretnutiami v Antarktíde, ktoré sa konali o päť mesiacov neskôr. Jedným z ustanovení dohôd bola kapitulácia globálnej elity do decembra 2021. Túto časovú os potvrdzuje aj júlový tweet Christine Lagardeovej, podľa ktorého sa stretnutia mali konať v decembri na Antarktíde. Jej tweet je presvedčivým dôkazom toho, že kabala skutočne dostala päť mesiacov na prípravu odovzdania svojej moci bez toho, aby sa zrútil svetový finančný systém ako podmienka ich odchodu zo Zeme cez intergalaktický portál v Antarktíde.

Toto vyjednané odovzdanie a odchod cabaly signalizuje, že svet čaká neuveriteľná nová doba prechodu na nové finančné, politické, zdravotné a energetické systémy, ktoré spôsobia revolúciu v živote. Správa od Oony, jednej zo Strážcov, poskytuje ďalšie podrobnosti o neuveriteľných planetárnych premenách, ktorých budeme čoskoro svedkami. Jej posolstvo rozoberiem v druhej časti tohto seriálu.

16. decembra 2021 Aktualizácia: Pôvodný zdroj štyroch príspevkov na Twitteri uvedených vo vyššie uvedenom článku bol nájdený. Štyri tweety sa prvýkrát objavili na twitterovom účte spoločnosti XRP the Standard Productions 3. decembra. Potom boli opätovne uverejnené v článku uverejnenom na portáli The Void 7. decembra, ktorý som použil ako zdroj pre vyššie uvedený článok. Dva z tweetov potom zverejnil Ben Fulford na svojej stránke 13. decembra 2021. Joseph Farrell citoval článok Void a odvolával sa na tweet Klausa Schwaba z 13. decembra. Uvedený článok, v ktorom sa diskutuje o štyroch tweetoch, som uverejnil 16. decembra. Stránka XRP zverejňuje satirické príbehy a je hrdá na to, že dezinformuje ľudí. Žiaľ, pokiaľ ide o štyri tweety z Antarktídy, vyvoláva to značné pochybnosti o ich pravosti. Dezinformácie však majú za cieľ zahmlievať vedenie o skutočných udalostiach a v Antarktíde sa skutočne niečo stalo, keďže jeden zo štyroch zdrojov, David Schwartz, aktívne publikuje o svojej nedávnej ceste tam. Takže vieme, že jeden zo štyroch twitterových zdrojov naozaj išiel na Antarktídu. Išli tam aj Klaus Schwab a Christine Lagardeová? Teraz to nevieme. Tento nešťastný vývoj neznižuje presnosť informácií, ktoré sprostredkovala Elena Danaanová zo svojho zdroja Thor Han o tom, čo sa nedávno stalo v Antarktíde. Hoci som vykonal isté dôkladné preskúmanie štyroch príspevkov na Twitteri, zjavne to nestačilo. Poučenie. Nabudúce sa polepším. Raz ma oklameš, hanba ti. Oklam ma dvakrát…

© Michael E. Salla, Ph.D

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
rudo
rudo
2 years ago

do roku 2022

vsetkym krasnym Cloviecim dusickam

zelam znovuziskanie slobody