Biele klobúky ovládajú všetko – Nicholas Veniamin a Michelle Fielding (16.06.2021)

16/07/2021 | Správy

Nicholas: Michelle je vždy veľmi presná v jej channelingoch, až na časové osi. Prečo až na časové osi, pretože čas neexistuje. Všetko závisí od nášho vedomia. Čím skôr zvýšime naše vedomie, tým skôr sa veci udejú. Začnime teda hovoriť o vakcínach. Ľudia hovoria o magnetoch. O čom to celé je? Najlepšie bude, keď ťa nechám urobiť tvoju prezentáciu.

Michelle: Môžem začať vakcínami. V posledných dňoch som sa pýtala na ne dosť veľa otázok. Moja prvá otázka bola, prečo držia magnety na ľuďoch, aj keď nie sú vakcinovaní? Mám totiž priateľov, ktorým sa toto stalo. Odpoveďou bolo, že v niektorých ľuďoch je toto prirodzene sa vyskytujúci fenomén. Keď som sa o tom bavila s Alexandrom Queenom, ktorý má o magnetizme viac vedomostí, hovoril, že niektoré krvné skupiny vytvárajú magnetické pole. Čiže je možné, že niektoré krvné skupiny by tento magnetizmus vyžarovali aj bez vakcíny.

Keďže táto osoba sa obávala, že možno sa jej do tela dostalo niečo z prostredia, čo by mohlo vytvárať tento magnetizmus, chcela som sa opýtať aj na to. Opýtala som sa teda, či sa do vody, jedla a vzduchu dostali nano-materiály. Počula som totiž z iného zdroja, že nám pridávali tieto materiály do mäsa a takých vecí. Odpoveď bola: Zatiaľ ešte nebolo potrebné pridávať tieto materiály do vody, jedla ani vzduchu. Opýtala som sa prečo to nebolo potrebné, na čo som dostala odpoveď, že je to možný plán BK v prípade, že by to bolo vyžadované na liečenie energiou Tesla v prípade možného ďalšieho bio útoku. Keď sme sa bavili o použití nanotech na nekalé úmysly, myslím, že BK prebrali kontrolu nad týmto plánom a použijú nanotech v prospešnom zmysle na liečenie. Spýtala som sa tiež prečo by prezident a armáda potrebovali vložiť túto technológiu do jedla, vody a vzduchu? AK by bola udalosť nového bio útoku, a nehovorím, že by mala nastať, bola by to najrýchlejšia cesta distribúcie, ak by sme potrebovali pomoc. Taktiež povedali, že zem a vzduch už boli nasprejované a tak použité na odstránenie C19 z atmosféry. Nasprejovali tam niečo podobné v chemickom zložení hydroxychlorochínu a tiež drevené uhlie v tekutej podobe. Ja nie som ani chemička ani biologička a neviem ako by to fungovalo, takže prosím, ak niekto viete, povedzte nám. Ja iba opakujem informácie, ktoré dostávam. Drevené uhlie absorbuje toxíny a bolo umiestnené do vzduchu a vody armádou.

Opýtala som sa aj na to, či má armáda nejaký plán na boj proti následkom vakcín. Vraj áno, majú viacero technológií (magnetické, svetelná a zvukov rezonancia, použitie detoxifikačných látok vo vode, vzduchu a na zemi). Keď sa pýtam tieto otázky, snažím sa pochopiť prečo sa toto deje ľuďom a prečo takýmto spôsobom, keď sú BK vo vedení. Je to iba ďalší uhol pohľadu, na ktorý si môžete urobiť svoj názor a spravte si vlastný výskum.

Nicholas: Myslíš si, že táto tech. by mohla byť nejako prepojená aj so Starlink?

Michelle: Rozhodne. V minulosti mi povedali, že Tesla liečenie bude komunikovať so Starlink a to následne s tou “dobrou” nanotech. Opýtala som sa aj či tento magnetizmus z vakcín ľuďom ublíži. Povedali mi, že magnetizmus pochádza z hydrogélu obsiahnutého vo vakcíne. Tento vytvára spojenie. Spája sa s nanotech a vytvára obvod, ktorý komunikuje s Tesla liečením. Tento komponent vložili do vakcín Big Pharma na pokyn BK a Trumpa. Podľa informácií sú vakcíny pod kontrolou BK a ČK nemajú žiadnu operačnú kontrolu. Toto mi povedali opakovane.

Tiež som požula rozprávať o magnetizme Dr. Cahill. Hovorila, že musíme vidieť zoznam ingrediencií vakcíny, aby sme videli pôvod magnetizmu, a keď sa na to pozrela ona, nevidela žiadnu takú zložku. Iba ak niečo zámerne vynechávajú. Preto som sa opýtala a dostala som info, že sa tam pridáva hydrogél. Hydrogél reaguje na magnetické vlny, ktoré nie sú škodlivé ak sa použvajú s Tesla tech. Opýtala som sa teda, kto o týchto magnetických materiáloch vie a odpoveďou bola armáda, Trump aj Big Pharma. Taktiež mi potvrdili, že niečo sa vynecháva zo zoznamu ingrediencií. To by vysvetľovalo prečo sa objavuje magnetizmus v mieste vpichu, a potom aj na celom tele. Opýtala som sa či je vynechaný hydrogél, ale povedali mi, že vynechávajú zo zoznamu nanotech. Nanotech nie je magnetická sama o sebe, ale v kombinácii s hydrogélom a určitou frekvenciou sa z nej stane magnetický nanogél.

Sú teda niektoré krvné skupiny viac magnetické? Chcela som si to len potvrdiť. Áno, niektoré obsahujú vyššiu koncentráciu železa a toto môže ovplyvniť magnetizmus, ale toto nie je dôvod, prečo magnety držia na tele. Je to opäť hydrogél.

Nicholas: Prečo potom ľudia umierajú, majú potraty, choroby, symptómy? Prečo sa to deje ak to majú BK pod kontrolou?

Michelle: Mám pár vlastných teórií. Rovnako ako ľudia umierajú z očkovania na chrípku, možno aj tieto sú alergické reakcie, alebo iné dôvody. V niektorých prípadoch to môžu byť náhody. Možno rovnako ako sme boli klamaní o C19 úmrtiach a štatistikách, možno v tomto prípade to je rovnako. Vieme skutočne, čo sa deje?

V ďalšej otázke som sa pýtala, prečo ľudia dostávajú C19 aj napriek očkovaniu? Odpoveď bola: vakcína je neškodná a nie sú v nej žiadne látky na bojovanie proti C19. Takže, čo je vlastne v nej? Neškodná v tomto prípade znamená, že nie je dizajnovaná na bojovanie proti tejto chorobe. Je v nej soľný roztok, hydrogél a organický zinok a vitamín C. Nie je to vo všetkých, ale vo väčšine. Tie, ktoré sú pod kontrolou BK sú neškodné, ale nie všetky sú pod ich kontrolou. Väčšina bola odsledovaná armádou celosvetovo od začiatku výrobného procesu, ale niektoré boli upravené čínskymi subjektmi a viac mi nechceli povedať. Informácia o armáde mi bola potvrdená priateľovým synom, ktorý bol poverený sledovaním distribúcie “bezpečných vakcín”s tzv. “dobrým” mRNA = magnetická rezonancia.

Nicholas: Čo s ľuďmi, ktorí sú plne prebudení, alebo nepodporujú vax, ani ju nechcú a nebudú si nič pichať? Ako sme my chránení pred budúcim útokom/stavom núdze?

Michelle: My vibrujeme rozdielne ako oni. Naše vedomie vibruje na vyššej úrovni. Je to ako hmyz, ktorý vibruje na jednej úrovni, a dokáže iba zaútočiť na rovnakej úrovni. Naše vysoké vibrácie a vedomie ani nevidí, nedokáže nás napadnúť.

Nicholas: Myslíš, že táto budúca udalosť útoku by bola na psychologickej úrovni?

Michelle: Mohlo by to byť podobné tomu, čo teraz zažívame, ale momentálne mi k tomu nechcú odpovedať. Nie je totiž vždy čas, aby sme sa dozvedeli všetko.

Nicholas: Je možné, že ak vibrujeme vysoko, nedostali by sme ani nádchu? Ja som napríklad nemal nádchu posledné tri roky. Nepoznám nikoho, kto by sa prebudil a išiel naspäť do spánku. Odvtedy je naša vibrácia jednoducho vyššia, vedomie je vyššie, takže sme chránení.

Michelle: Ďalšia vec je, že ak je vo vzduchu táto detoxifikačná zmes, je to možno ďalší dôvod, prečo takíto ľudia nie sú chorí.


Michelle: Ďalšia vec používaná ako rozptýlenie pozornosti je klimatická pohroma, klimatická kríza. Všetky udalosti sú zariadené tak, aby ukázali ľuďom, čo je dôležité a ako si vážiť, čo majú. Všetky krízy majú prebudiť ľudí k introspekcii a schopnosti oceniť to, čo majú a čo si majú vážiť. Keď to robia, pomáha im to zvýšiť ich vedomie. Opýtala som sa či tieto rozptýlenia fungujú. Áno aj nie. Vzhľadom na hlboké predchádzajúce programovanie médiami ovplyvňuje ako rýchlo a hlboko sa dokážu ľudia prebudiť. Potrebujeme viac času a nové udalosti a rozptýlenia. BK využívajú to, čo mala byť pôvodne temná agenda a používajú podobné udalosti, aby sa dostali do povedomia aj tým, ktorí sa nedokážu prebudiť.

Povedali aj, že všetky časové línie sa spomalili. Neuvidíme žiadne obrovské zmeny pred koncom roka 2021. Znamená to teda, že si na QFS počkáme a lockdowny ešte nejaký čas potrvajú. Nič nebude tak rýchlo vyriešené ako sme sa nazdávali. Všetko je to spôsobené pomalým vzostupom kolektívneho vedomia, a keď budú ľudia schopní povstať silní v boji za svoju suverenitu, zrýchli sa to. Ak sa však prebúdzame pomaly, aj časové línie sa spomaľujú. Dobré sa neprejaví pokiaľ nedosiahneme 60% v našom kolektívom povedomí. To znamená, že potrebujeme vyrovnať svoje vibrácie a svetlo spoločne na 60%. Ak ja mám 100% svetla, ty máš 100%, ale tvoj sused iba 5%, stačí ak sa spoločne s nimi spojíme a zhora uvidia po spočítaní 60% svetla, zrýchli sa aj časová os. Neznamená to, že 60% ľudstva sa musí prebudiť. Preto sa veci spomalili, spomalení a málo prebudení sa potrebujú dostať na rýchlejšiu úroveň. Veci ako med beds a ostatné veci z nového sveta nebudú fungovať, ak nebudeme na tejto úrovni.

Rozprávali mi aj o núdzovom systéme. Pýtala som sa či bude núdzové vysielanie. Hovorili mi, že nebude potrebné, ale bude sa vysielať o pravdách, o ktorých sa neprebudení nechceli dozvedieť. Pravda príde rýchlo a svižne, aby pomohla prebudiť celé ľudstvo bezpečnou cestou. Ide o to, priviesť pravdu v jemných vlnách, aby prebudenie a rast povedomia mohlo byť monitorované. Hovoria, že priveľa pravdy príliš rýchlo by mohlo byť kontraproduktívne. Sme totiž v delikátnom bode obratu. Okolo planéty je vytvorená svetelná sieť, ktorá nám pomáha udržať to, čo už sme dosiahli, preto musíme pomaly postupovať ďalej. Sme veľmi blízko a nechceme sa unáhliť iba kvôli našej netrpezlivosti. Preto nikdy nevieme presné časy. Nikdy nevieme, kto sa kedy prebudí. Nezačnite si myslieť, že to nefunguje. Prestaňte sa rozptyľovať. Sme pracovníci svetla, držíme svetlo a musíme pracovať ďalej a rásť vyššie, aby sme čo najrýchlejšie kolektívne dosiahli náš cieľ. Potrebujeme každý malý kúsok svetla.

Mnoho ľudí ma kontaktovalo, že máva sny o DT. Odpoveď bola, že pán T. bol zoslaný ako katalyzátor prebudenia. A že ľudia v snovom stave sú oslobodení od programovania a sú schopní zazrieť ho v tom, čo reprezentuje a aký je jeho účel. Toto im potom pomáha udržať si vieru v nový svet a že pán T. je symbolom nového sveta, sveta lásky, Zlatého veku. Je to dobrá vec, tieto sny, pretože patriotov to môže uistiť na ich ceste a v ich viere a spiacich to vedie k prebudeniu. Pýtala som sa: Sú títo ľudia súčasťou jeho “soul group”/duševej skupiny? Viete, na Zemi cestujeme v tzv. duševných skupinách. Povedali mi áno aj nie. Je to preto, že sú na jeho časovej osi k prebudeniu ľudstva a pomáha im to udržať si ich entuziazmus a sústredenie na ich ceste.

Pýtala som sa aj na ZIM a kedy budú fondy rozdelené tým, ktorí budú distribuovať tieto fondy ďalej. Povedali mi, že tento proces už začal pre prvú vrstvu. Prvá vrstva je armáda. Ďalej bude armáda rozdeľovať férovo podľa striktných protokolov, ktoré zabránia nekalým aktivitám. Kvantový systém bude monitorovať všetky transakcie a očakáva sa, že sa dostane k druhej vrstve distribútorov do konca júna 2021, kde sa nachádzame teraz. Je to monitorované spolu s auditmi volieb. Oficiálne volebné výsledky v prospech pána T sa musia najskôr ohlásiť. Keďže to vyzerá, že máme oneskorenia v auditoch, tieto peniaze sa zatiaľ k druhej vrstve nedostali. Čakáme na výsledky auditov. Myslím, že oficiálne sa pán B vzdá funkcie v prospech pána T. Podľa môjho názoru už pán B bol zatknutý a už iba plní príkazy. Na zachovanie mieru momentálne vidíme iba odohrávanie sa vopred pripraveného príbehu.

Nicholas: Všetko znie veľmi logicky. To, čo sa deje už nie je pre nás prebudených, odohráva sato pre spáčov. Všetko je optika. Kde je podľa teba momentálne pozícia MSM? Vyzerá to, že sa pomaly dostávajú von rôzne informácie.

Michelle: Pred časom som mala víziu toho ako armáda povedala MSM: buď urobíte to, čo vám povieme, alebo budete odstavení. Myslím, že to sa odohráva teraz. Veľa pravdy sa dostáva do MSM a myslím, že to presne prichádza v malých dávkach ako bolo naplánované, aby sa zvrátilo hlboké programovanie spáčov. Je to preto, aby ľudia neprepadli panike a strachu, aby sa neznížilo ich vedomie. Aj keď vidíte niečo desivé, vedzte, že BK to majú pod kontrolou. Veci sa dejú týmto spôsobom preto, že je potrebné zvrátiť programovanie naprogramovaných. Neboli by schopní spracovať informácie, keby im boli podané naraz.

Nicholas: Čiže ak im to ukážete, musia začať myslieť sami za seba a spraviť si vlastný prieskum.

Michelle: Áno, tak to funguje. Použijete staré postupy, aby ste ich tak zvrátili. Všetko sa deje len kvôli prebudeniu.

Nicholas: Presne, je to dokonca tak zjavné, toľko kontradikcií. Povieš si, sú oni fakt takí hlúpi? Pre nás je to zjavné, ale oni sa musia nad tým začať zamýšľať.

Michelle: Áno, všetko je to iba pantomíma a to je to, čo mi opakovane hovoria. Všetko sa už udialo, dokonca predtým ako prišiel pán T, on bol iba katalyzátorom. Teraz je len na nás, aby sme tento proces dokončili.

Zdroj

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
polarexplorer
polarexplorer
2 years ago

Ďakujem Ivy.

anicka
anicka
2 years ago

ahojte
az na tie nanocipy vo vakcinach ktore ze vraj kazal Trump – tomu vobec neverim. a tak potom je tento channeling pravda?

Daniel
Admin
Reply to  anicka
2 years ago

Takéto veci vám nik nepotvrdí, ak chcete vedieť či je to pravda, pýtajte sa intuície

TX
TX
2 years ago

Já se ptal intuice a tomuto článku nevěřím.

Daniel
Admin
Reply to  TX
2 years ago

dobre 🙂

Helena
Helena
2 years ago

Moc bych si přála, aby ta vakcinace byla neškodná a bylo pomoženo těm, kteří ji přežijí