Vakcína je zákernejšia, ako si myslíte

05/05/2021 | Zdravie

Účelom vakcíny je zmeniť vašu DNA. Aj keď existuje veľa škodlivých účinkov vakcíny, najvážnejším je vypnúť časť vašej DNA, ktorá vás spája s Prvým zdrojom / Bohom. 

Duchovnosť a DNA sú vzájomne prepojené. Vaša Božská iskra je umiestnená v ľudskom tele. Rozhraním medzi týmito dvoma je vaša DNA. Dlhodobým účelom vakcíny je odpojiť vás od Prvého zdroja / Boha, aby vás mohla ovládnuť Incanbula / Cabal. V skutočnosti ste zombie.

Odhaduje sa, že používame menej ako 2% našej DNA. 98% našej DNA bolo označených ako nezdravá, alebo nekódujúca DNA. Označuje sa ako nezdravá DNA, pretože leží v pokoji nášho ľudského tela bez akejkoľvek známej funkcie. 

Zdá sa, akoby sme mali genetickú predispozíciu, ktorá je v súčasnosti značne nevyužitá. Že existuje obrovský rezervoár génov, ktoré čakajú na aktiváciu. Ste opäť fragmentom Prvého zdroja, ktorý je preniknutý schopnosťami. Váše telo bolo navrhnuté tak, aby obsahovalo ten holografický zlomok Prvého Zdroja, vašej Božskej iskry.  

Podľa nášho genetického potenciálu 98% (ak nie viac) božstva vo vás leží spiace. Súčasné množstvo slnečných erupcií a fotónový pás, ktorým prechádzame, sú v procese aktivácie vašej spiacej DNA. Jediným obmedzením vášho potenciálu je vaša fantázia, čomu veríte, úprimne veríte, že je možné. Je čas natiahnuť svoju myseľ, ísť ďalej ako za sféry toho, o čom ste presvedčení, že je to pravda, ísť ďalej ako za to, o čom ste presvedčení, že ste toho schopní. Predstaviť si oveľa viac, ako je možné si predstaviť. 

Príroda, alebo Prvý zdroj nerobí príliš veľa chýb. Naše fyzické telo (ľudský nástroj) bolo navrhnuté tak, aby fungovalo na vyššej úrovni existencie, ako sme schopní si predstaviť. Podľa našich genetických schopností výrazne nedosahujeme výkonnosť. Záverom je, že ľudský nástroj má nadmerné množstvo potenciálu, ktorý sa nevyužíva. Sme schopní robiť a byť oveľa viac, ako si naša myseľ dokáže predstaviť. 

Vakcína je navrhnutá tak, aby vás odpojila. Poďme spolu preskúmať význam DNA. (rozhovor hľadajúceho a sprievodcu)

Hľadajúci: „Zdá sa, akoby DNA bola kľúčom k tomu, kto sme. Je genetika taká dôležitá pre to, kto som? “ 

Sprievodca: „Táto otázka pochádza z vašej identity ľudského nástroja / ega. Už máte nefyzické telo, ktoré je súčtom pôvodného plánu DNA vytvoreného Prvým zdrojom. Je aktivované a vedomé si všetkého, čo je.  

Ale otázka je platná, pretože hovoriť môžete iba zo svojho súčasného uvedomenia si identity ega. Pokiaľ ide o váš ľudský nástroj, DNA je rozhodujúca pre vaše vedomie, vašu úroveň slobodnej vôle a schopnosť zvládnuť fyzickú stránku. Je to vaša DNA, ktorá je schopná prijímať a prenášať informácie, ktoré presahujú hranice nášho sociálneho podmieňovania. 

Pre väčšinu kráľovských rodín na tejto planéte je DNA hlavným faktorom pri výbere vhodného partnera pre princa, alebo princeznú, ktorý by pokračoval v pokrvnej línii spomínanej rodiny. Je potrebné, aby budúci kráľ / kráľovná mal rovnakú genetickú dispozíciu (a teda rovnaké kapacity) ako súčasní vládcovia. 

Pokiaľ ide o fyzické bytosti, ktoré ovládajú túto planétu (v kráľovských líniách i mimo nich), je to absolútne kritické. “ 

Hľadajúci: „To naozaj znie pritiahnuté za vlasy. Prečo je DNA taká dôležitá? “ 

Sprievodca: „Jednoducho povedané, čím viac je vašich ľudských nástrojov DNA aktívnych, tým viac vedomia / slobodnej vôle má. Genetické predispozície sa prenášajú z generácie na generáciu v rámci špecifických skupín. Preto sú kráľovské rodiny a ovládajúca elita posadnuté genetickými predispozíciami, alebo pokrvnými líniami. Zaisťuje to kontinuitu ich programov. “ 

Hľadajúci: „Je DNA taká silná. Má naše genetické kódovanie taký veľký vplyv na život človeka? “ 

Sprievodca: „O svojej fyzickej DNA môžete rozmýšľať ako o schopnosti prijímať a prenášať informácie zo všetkého, čo existuje. Je to systém telefónnej výmeny medzi vašim ľudským nástrojom a všetkými ostatnými dimenziami existencie. Čím viac je aktivovaná vaša DNA, tým väčšie je vaše vedomie, pretože ste schopní prijímať a spracovávať viac informácií z nefyzických dimenzií. “ 

Hľadajúci: „Hovoríte, že duchovno / vedomie je genetické?“ 

Sprievodca: „Áno. Vedomie a genetika sú vzájomne prepojené. Pamätajte, že sme diskutovali o tom, že si vyberáte rodičov skôr, ako sa vtelíte kvôli ich vibračnej príbuznosti s lekciami, ktoré musíte v tomto živote absolvovať. Narodili ste sa s ich kódovaním DNA, pretože je to DNA, ktorá priťahuje vibračné frekvencie, ktoré zrodia vaše životné skúsenosti. 

To je možné empiricky preukázať prácou, ktorú vykonali profesor Anokhin z Akadémie lekárskych vied ZSSR a člen Akadémie vied ZSSR. Jeho experiment zameraný na interakciu medzi DNA a fotónmi (stavebnými kameňmi hmoty) zdôrazňuje tento bod.  

Pozoroval fotóny vo vákuovej nádobe s náhodným vzorom. Vložil DNA do nádoby a pozoroval, že fotóny gravitovali k DNA, až kým nevytvorili tvar DNA. Zaujímavosťou je, že keď odstránil DNA z nádoby, fotóny si naďalej udržiavali tvar, alebo vzor uvedenej DNA. “ 

Hľadajúci: To je zaujímavé, ale čo to dokazuje? “ 

Sprievodca: „Jasne to ukazuje, že vaša DNA (fyzická) priťahuje fotón (vlnovú vlnu – fyzickú aj vibračnú). Fotóny sú doslova stavebnými kameňmi hmoty a reagujú na pokyny vašej DNA. Prejavujú sa špecifickým spôsobom podľa pokynov pozorovateľa. Schopnosť prejavu je neoddeliteľne spojená s množstvom DNA aktivovaných v ľudskom nástroji.  

Hľadajúci: „Takže predpokladám, že v každom živote budem odsúdený, alebo požehnaný na základe svojej genetickej predispozície.“ 

Sprievodca: „Nie. Máte pravdu, keď hovoríte, že sa narodíte s určitou genetickou predispozíciou. To priláka vaše životné skúsenosti. Stále však máte dar slobodnej vôle, nesmierne silný dar. Môžete si zvoliť, ako zaobchádzať s protivenstvami, alebo požehnaniami, ktoré dostávate. Ak s nimi budete narábať vhodným spôsobom, aktivujete viac svojej DNA ako to s čím ste sa narodili, čím získate viac usmernenia / informácií z vyšších dimenzií. 

Vo svojej DNA máte zdrojové kódy, ktoré je možné kedykoľvek aktivovať. To jednoducho znamená, že vaša DNA bude funkčnejšia a umožní vám byť niečím viac. Ak sa má vaša vôľa a úmysel stať viac ako ste, potom táto energia vždy aktivuje vašu DNA. Genetické dispozície sú zaručeným odrazom vedomia. Vhodné používanie slobodnej vôle je rovnako dôležité. Slobodná vôľa môže deaktivovať genetické dispozície, alebo naopak aktivovať latentné schopnosti. 

Je dôležité mať na pamäti, že ide o holografický vesmír. Vo svojej DNA máte zakódované všetko, čím je „všetko, čo je“. Lekárska veda vám povie, že máte každú chorobu, o ktorej je ľudstvo známe, že je vo vašej DNA skrytá, vyžaduje si iba spúšťač na aktiváciu konkrétnej choroby. Opak je pravdou. Vo svojej DNA máte zakódovanú každú úžasnú vec, ktorú ľudstvo pozná. Na jeho aktiváciu je jednoducho potrebný správny spúšťač. “ 

Hľadajúci: „Ako človek vie, čo je „vhodný spôsob“ pri riešení životných situácií. Ako človek aktivuje spúšť? “ 

Sprievodca:  „Motív / zámer! Nie sú to vaše činy, ale dôvod vašich činov, ktorý aktivuje vašu DNA / vedomie. Počúvajte svoje svedomie, svoj vnútorný hlas a podľa toho sa správajte. Je to najväčší aktivátor vašej DNA. “ 

Hľadajúci: „Hovoríte, že moje svedomie je aktivátorom mojej DNA / vedomia?“ 

Sprievodca: „Pozerajte sa na pôvod oboch slov. Slová svedomie a vedomie pochádzajú z latinského slova  Scientia , čo znamená „poznať“, alebo „poznanie“. Zatiaľ čo svedomie súvisí s vnútorným vedomím toho, čo je správne alebo nesprávne, vedomie súvisí s vedomím vašej schopnosti ovládať svoje vonkajšie prostredie. Svedomie a vedomie sú vzájomne prepojené. Nasledovaním svojho svedomia aktivujete svoje zdrojové kódy vo svojej DNA a rozvíjate viac vedomia, väčšiu schopnosť „pozorovať“ spôsobom, ktorý vytvára vašu osobnú realitu. 

Každý má inú úroveň svedomia. Pokiaľ ide o svedomie, existuje spoločenské svedomie (riadené Main Stream Media) a vnútorné svedomie, ktoré bude niekedy v rozpore so spoločenskými normami. Ľudské nástroje sa všeobecne chcú prispôsobiť spoločenským normám a počúvať ich na úkor svojho vnútorného hlasu. Najsilnejším aktivátorom je počúvanie a konanie na vnútornom svedomí (ktoré v kritických časoch niekedy bude v rozpore so spoločenskými normami). Ísť proti spoločenským normám má vždy následky. V najhoršom prípade je vaše bezprostredné okolie rozbité a môžete prejsť obdobím izolácie. 

Zažili to mnohí z priekopníkov Digitálnych bojovníkov. Posmievali sa im priatelia aj rodina, ale rozhodli sa pokračovať v ceste pravdy a sú teraz v pozícii, keď sú vodcami novej éry.

Uisťujem vás, že vaša DNA bude vibrovať na inej frekvencii ak počúvate svoj vnútorný hlas a nakoniec pritiahnete do svojej každodennej existencie tých, ktorí majú rovnaké hodnoty. “ 

Hľadajúci: „Je ťažké pochopiť, že DNA sa dá aktivovať v podstate duševnými a emocionálnymi stimulmi.“ 

Sprievodca: „Vidím, že vaša ego identita vyžaduje empirický dôkaz. Možno vám experiment uskutočnený americkou armádou pomôže lepšie pochopiť. DNA bola extrahovaná z  leukocytov (bielych krviniek) zo skupiny vojakov a umiestnená do komôr, aby mohli merať elektrické zmeny. Vojakom potom boli zobrazené rôzne videá, ktoré vyvolali rôzne emočné reakcie. Od hnevu cez erotiku až po súcit.  

 DNA bola umiestnená do inej miestnosti v tej istej budove. Vojaci aj ich extrahovaná DNA boli sledovaní ohľadom akýchkoľvek zmien, pretože darca sledovaním videí zaznamenal rôzne emočné stavy. Ihneď darca vykazoval emočné vrcholy, alebo poklesy (merané elektrickými reakciami), DNA vykazovala identické vrcholy a poklesy.   

Ďalšie experimenty ukázali, že táto komunikácia medzi darcom a extrahovanou DNA bola okamžitá (nelokálna). To znamená, že darca môže byť kdekoľvek v Multiverse a extrahovaná DNA bude reagovať okamžite, rýchlejšie ako rýchlosť svetla, alebo ako by povedal Einstein: „Strašidelná akcia na diaľku“. 

Pre účely našej diskusie podstata zmien v DNA ukazuje, ako je možné aktivovať zdrojové kódy. Keď darca zažil pozitívne emócie, DNA sa predĺžila. K dispozícii bolo viac receptorov na odosielanie a prijímanie informácií z iných dimenzií.  

Keď boli emócie negatívne, DNA sa skrátila, vypla receptory a obmedzila schopnosť odosielať a prijímať informácie. 

Keď ste v súlade so svojím svedomím, prežívate pozitívne emócie. Vaša DNA sa predlžuje a môže dokonca aktivovať kódy vo vašej DNA, ktoré nikdy predtým neboli aktivované. Keď idete proti svojmu svedomiu, prežívate negatívne emócie, najmä pocit viny – najväčší faktor pri odpojení vášho ľudského nástroja od vašej Božskej iskry, ktorý obmedzuje vaše vedomie. “ 

Hľadajúci: „Takže moja DNA je v podstate zónou rozhrania medzi fyzickým a duchovným svetom. Aj keď sa narodím s určitými genetickými vlastnosťami, môžem podľa svojho svedomia prekonať prekážky, ktoré tieto znaky prejavujú v mojej fyzickej existencii, správnym konaním. Týmto aktivujem viac svojej DNA a zvyšujem svoje vedomie. “ 

Sprievodca: „Správne. Experimenty, ktoré vykonal Dr. Luc Antoine Montagnie, francúzsky virológ a nositeľ Nobelovej ceny za fyziológiu / medicínu za rok 2008 za objav vírusu ľudskej imunodeficiencie (HIV), objavili, že DNA vysiela elektromagnetické signály. 

Vzal dve hermeticky uzavreté skúmavky s vodou. Jedna obsahovala fragment DNA, dlhý 100 báz. Druhá obsahovala čistú vodu. Obe hermeticky uzavreté trubice boli vložené do komory, ktorá blokovala vonkajšie elektromagnetické polia, najmä prirodzené elektromagnetické pole Zeme. 

Skúmavky potom boli elektrifikované slabým elektromagnetickým poľom 7 Hz, blízkym zemskej prirodzenej rezonancii (Schumannova rezonancia) 7,83 Hz. O sedemnásť hodín neskôr sa obsah podrobil polymerázovej reťazovej reakcii, aby sa identifikovali zvyšky DNA. Šokujúce je, že DNA sa získala z oboch skúmaviek. Nejako sa DNA preniesla z prvej skúmavky do druhej hermeticky uzavretej skúmavky. “Montagnier a jeho tím sú presvedčení, že to naznačuje, že DNA vysiela vlastné elektromagnetické signály, ktoré tlačia štruktúru DNA na ďalšie molekuly.” 

Majú pravdu. DNA je rozhranie medzi vlnami a časticami, medzi hmotou a ani-hmotou, medzi duchovným a fyzickým. 

Dôležitejšie je, že experimenty doktora Montagnieho ukazujú, že (po určitý čas) ovplyvňuje vaša DNA častice (hmotu) v jej bezprostrednom prostredí. Navrhujem, aby kvôli kvantovému zapleteniu DNA ovplyvňovala nielen bezprostredné / súčasné prostredie; skúmavka vedľa neho (miestny vesmír), ale aj nelokálny vesmír; skúmavky na druhej strane vesmíru (Všetko, čo je v celom vesmíre a po celý čas). 

Vyššie uvedené dva experimenty, na ktoré som upriamil vašu pozornosť (a mnoho ďalších, ktoré tieto dva experimenty overujú), sú jednoducho kľúčom k ľudskému nástroju. Indície, ktoré ukazujú, že pozitívne emócie radosti, univerzálnej lásky atď., vás spájajú so všetkým, čo je. Negatívne emócie hnevu, strachu a nenávisti atď. vás odpoja od toho, čo je vaša skutočná podstata. 

Žiť život podľa svojho morálneho kréda (svedomia) často nie je ľahké, ale je to určite najefektívnejší spôsob, ako zvládnuť ilúziu piatich zmyslov. 

Hľadajúci: „Svedomie je teda vedúcou silou. Každý má rovnakú vodiacu silu, a preto každý z nás vnútorne pozná „božskú pravdu“. 

Sprievodca: „Nesprávne. Svedomie každého človeka je iné. Toto je zložitá téma, ale hlavným faktorom je úroveň vedomia ľudských nástrojov. Vedomie je funkciou mnohých faktorov, vrátane toho, koľko inkarnácií osoba mala, a ako rýchlo sa poučila. Ale toto je téma na iný deň. Teraz odchádzam. Tejomaya. “

Vaše svedomie, motív a DNA sú kľúčovými prvkami veľkosti. Nenechajte vakcínu uzavrieť vašu DNA. Nestaňte sa zombie. – Jai Guru Dev

Zdroj

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
2 years ago

Dnes 4.5.2021. som dostala víziu pri zobúdzaní sa videla so na nebí velkými písmenami napísané.MOR neplodte sa .a inekčnú striekačku preškrtnutú .Znamená neočkujte sa. Eva Breznenová.Vizionárka.