Démoni sú nám oveľa bližšie, ako si myslíme

23/08/2023 | Duchovno

Články na tento týždeň

Aktuálna modlitba

Najbližšia hromadná modlitba bude v pondelok (21.10.2024) a pokračovať môžete celý týždeň o 19:00. Info o aktuálnej modlitbe nájdete TU.

Aktuálne posolstvo

„Choď, jednaj, mysli a prežívaj tak, aby si sa nemusel červenať a hanbiť ak sa budeš dívať na kríž Pravdy. To maj neustále na pamäti.“

Dôležité odkazy

Najnovšie komentáre

  1. Veľa je možné zničiť,keď si to necháme zničiť.Moje dieťa televízor ani internet nevychováva :o).

  2. Fica uznávať nemám dôvod.Opozíca neexistuje.Všetci sú spolu :o).

Kontaktujte nás

Podpora

Ak nás chcete finančne podporiť môžete tak učiniť dobrovoľným príspevkom na IBAN:

SK5109000000005032227165

Ďakujeme všetkým za podporu


Páči sa ti, čo tu čítaš v oblasti duchovných článkov a dáva ti to zmysel? Klikaj na duchovneposolstva.sk, kde nájdeš duchovný chlieb pre svoju dušu 🙂 ⬇️


Sledujte nás na telegrame

Vo väčšine prípadov je štúdium démonov čisto teoretické, pretože praktické štúdium hrozí prinajmenšom schizofréniou – ale s najväčšou pravdepodobnosťou úplným podriadením sa démonom a smrti. Koniec koncov, cieľom démona je zničiť človeka, a čo je ešte žiadanejšie a sofistikovanejšie, zvrátiť jeho dušu.

Démoni existujú, nie sú to mýtické bytosti. Už viac ako 2000 rokov sa uznáva ich existencia a mnohí ľudia sa v určitom okamihu s démonmi stretli a dokonca s nimi aj zdanlivo komunikovali, či skôr počúvali ich lži a posmešky. Démoni sa s človekom hrajú ako mačky s myšou. Ich povaha je mizantropická a za nimi sa skrýva len strach a hrôza – ktorých sú súčasťou.

V bežnom živote človek démonov nevidí ani nepočuje. Chráni nás pred nimi Veľký plášť – bez neho by sme sa už dávno zbláznili z chaosu tohto sveta. Faktom je, že démoni žijú tu na zemi, bok po boku s nami, ale nie v hmotnej časti, hoci sa môžu prejavovať v hmote. Ochrana však stráca svoju moc, len čo myseľ stratí kontrolu – nad vášňami alebo závislosťami. A vtedy už nemôžete dôverovať démonom, ba ani sami sebe.

Keď je človek na niečom závislý, stačí, aby sa ho démon zmocnil. A čím temnejšie je vedomie, tým viac ho démoni ovládajú. Milujú to, a preto sa snažia človeka presvedčiť, aby svoju závislosť posilnil alebo znásobil.

Niekedy je to dokonale viditeľné aj zvonka podľa čierneho mihotania očí. Človek povie niečo, čo nemal v úmysle povedať, často je to niečo urážlivé.

Toto funguje pri každej vášni: keď je človek v hneve, smilstve alebo obžerstve, je vždy pod mocou démonov. Keď je človek pokojný a mierumilovný, je sám v sebe.

Deti a zvieratá majú lepší zmysel pre démonov

Deti prišli nie tak dávno z nehmotného sveta a mačky vidia do oboch svetov. Preto ak je niekto v démonickom delíriu, dieťa démona naozaj vidí. Preto ich nemajú radi ani psy – cítia ich démonickú podstatu.

Rovnako je to aj s temnotou. Deti si príšery v tme nevymýšľajú, tma vôbec nie je prázdna – ak ich nevidíme, neznamená to, že tam nie sú. Deti ich cítia na nehmotnej úrovni – vidia ich strašné obrysy v tme nie očami, ale dušou. Mimochodom, stredovekí umelci maľovali démonov celkom dobre – sú to škaredé, zvrátené bytosti, ak ich dušu oblečiete do hmoty.

Uvidíte ich aj vtedy, ak oslabíte svoje vedomie, otvoríte im dvere. V stave delíria, silného stresu alebo v zmenenom stave vedomia, ktoré je pokazené, sa démoni objavujú čoraz jasnejšie: najprv ich počujete, potom vidíte a nakoniec sa ich môžete dotknúť.

Netreba dodávať, že je to jednosmerná ulica. Podľa jednej lekárskej štatistiky pacientov s bludmi je pravdepodobnosť, že sa to skončí smrťou, 30 %. Preto by sa v žiadnom prípade nikto nemal pokúšať nadviazať kontakt s démonmi – šanca na prehru je vždy rovnaká ako pri stávke v kasíne.

Ak sa napríklad venujete čarodejníctvu alebo dokonca svetskej vizualizácii – neustále sa snažíte vidieť to, čo nie je, vidieť a cítiť nehmotné – je to priama cesta k šialenstvu alebo démonom. Väčšina posadnutých ľudí sa jednoducho zaoberá vyvolávaním rôznych entít.

Infosféra tohto sveta, všetky informácie tohto sveta, od filozofie po správy, od osnov základnej školy po najzložitejšiu vedu, od vzťahov po vesmír, sú založené na absolútne falošných antiosobných satanistických predpokladoch „babylonskej múdrosti. „.

Veda to vyvracia, ale sú všade

Veda teda nikdy oficiálne neprizná existenciu démonických entít.

Atmosféra, zdanlivo priezračná a čistá, sa hemží bytosťami. Je celkom možné, že práve v tejto chvíli, keď toto čítate, sa vám neviditeľná bytosť pozerá cez plece a číta si s vami.

Všetci poznáme bezdôvodnú túžbu v duši, pocit beznádeje a nezmyselnosti, keď je srdce ťažké a nič ho neteší. Tento stav môže trvať niekoľko dní alebo týždňov, až po depresiu a samovraždu. Je to, akoby niekoho moc tlačila na človeka a ochromovala jeho vôľu a ducha.

Zlý duch je duch pochybností, nevery, vášní, útlaku, smútku, zmätku; ale dobrý duch je duch nespochybniteľnej viery, duch cností, duch duch duchovnej slobody a šírky, duch pokoja a radosti!

Myšlienky, ktoré prichádzajú od démonov, sú vždy plné rozpakov a smútku a sledujú ich tajne a rafinovane: nepriatelia sa totiž obliekajú do ovčieho rúcha, vzbudzujú zdanlivo správne myšlienky, ale vo vnútri sú to draví vlci. Svetlo, ktoré prichádza od démonov, sa neskôr mení na tmu.

Zdroj


Je dôležité poznať tieto skutočnosti, uvedomovať si to, dávať si na to pozor, budovať si voči tomu ochranu v modlitbách a v neposlednom rade žiariť zvnútra, pretože čím viac žijeme vo svetle a v cite, tým sme neviditeľnejší pre všetko temné.

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Deni
Deni
1 year ago

Dakujem

Miriam
Miriam
1 year ago

❤️

Akia
Akia
1 year ago

Mohu jen potvrdit, kočky moje za něma koukají, a ty malé hází pacičkama po nich. Sleduji je kolem… Vedle mě bydlí zlo, pes ho nemohl vůbec a na jeho syna velmi agresivně vštěkal, mě to bylo jasný hned. Zvířátka jsou chytřejší než lidé.. A dětská dušička nemá žádnou potřebu lhát. Děkuji za článek, jen se vše potvrdilo..

Mária
Mária
1 year ago

Neviem o tom, že by zvieratá, psi či kočky niečo také dokázali poznať. Sú to len prosťučké/milé sčasti astrálne tvory.

Stretnutie dokonca i s jediným malým démomom za ľudský život obvykle vedie k rýchlej smrti daného jedinca (99%). Tí, ktorí sú pod ochranou, sú asi jediní, ktorý môžu o problematike adekvátne informovať.

jrn
jrn
Reply to  Mária
1 year ago

Mário, to prosím Tě soudíš podle čeho? Kočku můžeš upozornit (zahnat) pomocí obyčejné vizualizované kuličky z energie…to se ti Třeba u much nepodaří. A setkání s „malým“ demonem že končí rychlou smrtí? Kde jsi to vzala? s démony se dá obchodovat, smlouvat, vyměňovat, živit jich, tvořit je a také je vyhánět. Je to stejné jako pracovat s radioaktivním materiálem, nebo s výbušninami….jen ten obor není svázán bezpečnostními předpisy a mnoho lidí jde metodou pokus omyl. Nedělejme ze světa místo horší než je.