Devolúcia – séria dodatkov – časť 3 (3/3)

05/05/2022 | Správy

Vtedy by do hry vstúpila armáda. Tu je vojenská prísaha:

Ja,_____, slávnostne prisahám (alebo vyhlasujem), že budem podporovať a brániť Ústavu Spojených štátov amerických proti všetkým nepriateľom, zahraničným i domácim; že jej budem verný a lojálny; a že budem plniť rozkazy prezidenta Spojených štátov amerických a rozkazy nadriadených dôstojníkov podľa predpisov a Jednotného kódexu vojenského súdnictva. Tak mi pomôž Boh.

Ak sú dôkazy, o ktorých Mike Lindell tvrdí, že ich má, pravdivé, potom sme už boli svedkami zlyhania zákonodarnej aj výkonnej moci našej vlády v dôsledku rozsiahlych volebných podvodov. Mnohí členovia Kongresu sú nelegitímni rovnako ako súčasný „prezident“, ktorý okupuje Biely dom. To znamená, že 6. januára nelegitímny kongres dal pečiatku nelegitímnemu prezidentovi, čo viedlo k zlyhaniu oboch týchto zložiek.

Ak jediná zostávajúca vetva vlády (súdna) neuzná a nenapraví voľby v roku 2020 a nelegitímnosť ostatných dvoch vetiev, potom by všetky tri vetvy vlády prestali fungovať tak, ako bolo zamýšľané. Naša forma vlády podľa ústavy Spojených štátov by už neexistovala; išlo by o skutočnú ústavnú krízu. Som presvedčený, že dosiahnutie tohto bodu by nás posunulo o ďalší krok bližšie k odhaleniu devolúcie. Najskôr musíme vyčerpať všetky dostupné právne a ústavné metódy, až potom bude vojenská intervencia opodstatnená. Skutočne verím, že to takto dopadne, a tu je moja argumentácia.

Ak sú dôkazy, ktoré má Mike k dispozícii, pravé, mohol sa obrátiť na tie isté AG oveľa skôr a získať ich na svoju stranu. Svoje informácie mohol predložiť SCOTUS-u oveľa skôr, ako to zamýšľal po svojom augustovom sympóziu. Mohol ich dokonca predložiť SCOTUS 21. januára. Prečo to neurobil?

Ide o načasovanie.

Ako hovorím od prvého dňa môjho seriálu, na to, aby sa Trump vrátil, musí existovať nadpolovičná väčšina Američanov pripravených a ochotných akceptovať jeho návrat. Skutočnosť, že sa to odsunulo až na teraz, keď to nebolo potrebné, mi hovorí, že sa to tak urobilo zámerne. Bolo to načasované tak, aby sa to zhodovalo s množstvom zlyhaní Bidenovej vlády a masovým prebudením Američanov, ktoré z týchto veľmi viditeľných zlyhaní vyplynulo.

Takže ešte raz, ak má Mike Lindell na palube AGs, ako tvrdí, a dôkazy, ktoré má, sú pravé, potom je tento nadchádzajúci termín SCOTUS ešte väčší, ako si myslíme.

Existuje skvelý podcast od Chrisa Paula o tom, prečo nemôžeme odpísať súdny prípad Mikea Lindella, a ak máte čas, mali by ste si ho vypočuť, pretože má len asi 15 minút

Predtým, ako prejdeme ďalej, by som sa chcel venovať ešte jednej veci týkajúcej sa jeho dôkazov, pretože slúži ako skvelý predvoj mojej záverečnej myšlienky k tomuto článku. Dňa 6. augusta 2021 zverejnil portál Gateway Pundit článok, v ktorom sa diskutovalo o tom, že expertný kybernetický tím dokázal dokázať, že hlasy sa dajú meniť zo zahraničia. Tu je časť, ktorá mi pripadala najzaujímavejšia:

Pri ďalšom postupe majte na pamäti kontrolný reťazec.

Otázky a Odpovede

Otázky

Táto posledná časť sa bude týkať Mika Lindella aj Johna Durhama. Predtým, ako vyložím teóriu, položím sériu otázok, na ktoré zrejme správne odpovedá len táto teória.

Pokiaľ ide o Mika Lindella:

  • Ak sú jeho PCAP pravé, odkiaľ ich získal?
  • Ak sú jeho PCAP pravé, prečo si ich môže ponechať v držbe?
  • Ak sú jeho PCAP pravé, ako je schopný zachovať riadny reťazec úschovy potrebný na to, aby sa nepochybne preukázalo, že sú pravé?

Pokiaľ ide o Johna Durhama:

  • Prečo ho Bidenova administratíva ešte nezastavila?

To je skutočne jediná otázka týkajúca sa Durhama, ktorú mám, a podľa môjho názoru jediná, ktorá je potrebná. Ako som už viackrát povedal, krádež volieb v roku 2020 bola vyvrcholením úsilia politického establišmentu zakryť špionáž. Všetko, čo robili počas prvého funkčného obdobia prezidenta Trumpa, bolo na zakrytie ich ruského hoaxu. Muellerov osobitný vyšetrovateľ, impeachment, lži, krádež volieb. Všetko bolo zamerané na odstránenie Trumpa, aby zločiny, ktoré vidíme prichádzať od Durhamovho špeciálneho poradcu, nikdy neuzreli svetlo sveta.

Viem, že ľudia hovoria: „Veď je to osobitný poradca a oni nemôžu, je to precedens, ktorý vytvorili, keď Trump nemohol Muellera vyhodiť.“ „Nie je legálne, aby odstavili osobitného poradcu.“ Ukradli voľby, ale Johna Durhama nezastavili kvôli zákonnosti alebo optike? Nezáleží im ani na jednej z týchto vecí a nikdy im nezáležalo. Ukázalo nám to tak Obamovo pôsobenie v úrade, ako aj celé „prezidentovanie“ Joea Bidena.

Konšpiračný prípad, ktorý nám John Durham predvádza s týmito „verejnými obvineniami“, jasne ukazuje, že do toho boli zapojené najvyššie úrovne Obamovej administratívy vrátane Joea Bidena a samotného Obamu. Spoluvinné sú aj viaceré agentúry z našej spravodajskej komunity. Ak by mali naozaj nejakú kontrolu, urobili by absolútne všetko, čo by mohli, aby Johna Durhama odstavili, čo je celá moja pointa. Nad Johnom Durhamom zjavne nemajú kontrolu. Prečo?

Tu predstavím svoju teóriu. Netvrdím, že je to fakt. Tvrdím, že je to možné a dávalo by to zmysel, keď sa na to pozriete z celkového hľadiska. Mal som súkromný rozhovor s osobou, ktorá s touto teóriou prišla, a nechystal som sa spomenúť jej meno, kým na to nebudem mať plné povolenie. Súhlasil, že mi dovolí uviesť jeho meno a úplné poverenie. Som rád, že tak urobil, pretože táto teória má väčšiu váhu, keď vidíte, kto ju teoreticky vyslovil ako prvý.

Tu je meno a poverenie osoby, ktorá túto teóriu predložila nižšie:

F. Jack Dona, rotmajster, U.S. Army (vo výslužbe), príjemca Knowltonovej ceny, Spravodajské centrum US Army, Fort Huachuca, AZ

MSG Dona ma ubezpečil, že jeho teória je založená výlučne na špekuláciách súvisiacich s jeho profesionálnymi skúsenosťami v IC. Nemá prístup k žiadnym utajovaným informáciám, ktoré by jeho špekulácie podporovali.

Odpovede

Pôsobia John Durham a Mike Lindell pod záštitou armády?

Konkrétnejšie, je možné, že boli priamo zaradení do našej armády počas plnenia svojich úloh? Tu je to, čo mám na mysli:

Tu je odkaz na Wikipédiu týkajúci sa DCO:

Civilné osoby môžu byť priamo zaradené do armády, ak sú ich schopnosti rozhodujúce pre udržanie vojenských operácií. V armáde je to bežné a ľahko by sa to dalo robiť v utajení. Ak Mike Lindell a John Durham skutočne pracujú ako vojenskí dôstojníci s priamym poverením, potom by to zodpovedalo všetky otázky.

Pokiaľ ide o Mika Lindella:

  • Ak sú jeho PCAP pravé, kde ich získal?
    • Od armády.
  • Ak sú jeho PCAP pravé, prečo si ich môže ponechať v držbe?
    • Spolupracuje s armádou a je pod jej ochranou.
  • Ak sú jeho PCAP pravé, ako je schopný zachovať reťazec úschovy potrebný na to, aby bez pochybností dokázal, že sú pravé?
    • Ak by nejaká skupina mohla preukázať správny reťazec úschovy, tak je to armáda.

Pokiaľ ide o Johna Durhama:

  • Prečo ho Bidenova administratíva ešte nezatvorila?
    • Pretože nespolupracuje s ministerstvom spravodlivosti, ale s armádou.

Záver

Ako sme zistili v 13. časti Devolúcia, rozsah plánu decentralizácie je oveľa väčší, ako sme si pôvodne uvedomovali.

Ak tí istí ľudia, ktorých sa ujme John Durham, zohrali úlohu aj pri krádeži volieb v roku 2020, nemalo by zmysel, aby plán decentralizácie zohľadňoval vyšetrovanie Johna Durhama a poskytol mu možnosť nerušene pokračovať? Jeho poverenie armádou počas operácie decentralizácie by ho skutočne presunulo mimo ich dosahu.

Ak chcú Trump a jeho tím vyčerpať všetky právne a ústavné metódy nápravy volieb v roku 2020, musia predstúpiť pred SCOTUS s nezvratnými a konkrétnymi dôkazmi. Možno práve Mike Lindell je tým človekom, ktorý tieto dôkazy predloží. Ak má skutočne posunúť šachové figúrky dopredu, jeho dôkazy musia byť pevné a nevyvrátiteľné. Spolupráca s armádou by bola taká pevná, ako sa len dá.

Trump sa rozhodol vysušiť bažinu a vrátiť vládu do rúk nás, ľudí. Na to, aby to dokázal, musí byť všetko odhalené. To zahŕňa aj odhalenie zlyhaní všetkých troch zložiek vlády. Čoskoro zistíme, či sme skutočne dosiahli plnohodnotnú ústavnú krízu.

Nech sa na to pozeráte akokoľvek, nasledujúcich niekoľko týždňov by malo byť mimoriadne zaujímavých. Ako som už uviedol, rád by som sa v tejto situácii mýlil, ale nemyslím si, že SCOTUS voľby zvráti. To však neznamená, že nebudeme o krok bližšie k Trumpovmu návratu.

TO NAJLEPŠIE EŠTE LEN PRÍDE

Zdroj

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
kokos
kokos
2 years ago

a budem cele roky ticho ak pojde o biologicke laboratoria proti slovanom a znicenie Ruska.. Nas predrazeny tlaceny plyn zaplavy Europu a USA to dokaze….