Vakcína z nás robí otrokov s ovládanou mysľou

08/03/2021 | Zdravie, Zo sveta

Prítomné sú všetky potrebné prvky funkčného zariadenia na riadenie mysle používajúce vakcíny a sú otvorene opísané vo verejne dostupných vedeckých prácach. Dostaneme sa do „inteligentných miest“, kde bude náš mozog ovládaný 5G.

“Nebolo by to nič presné a jemné, ako je implantovanie falošných spomienok alebo prinútenie zabudnúť na určité veci, aspoň nie spočiatku.” Boli by to všeobecné veci, ako napríklad pavlovovské podmieňovanie prostredníctvom priamej kontroly nad ľudskými emóciami. Kontrolóri mohli niekoho prinútiť, aby nenávidel každého, kto sa mu páčil, milovať každého, kto sa mu páčil, a tak ďalej a tak ďalej. Demokracia by bola úplne nezmyselná. ““

Toto sa včera objavilo na Reddit Conspiracy. Skrátená verzia obsahuje viac vedeckých odkazov.

(Skrátené o henrymakow.com)
Nemôžem ti ani teraz začať hovoriť o nebezpečenstve, v ktorom sa nachádzame.

Proteíny SARS-CoV-2 Spike môžu narušiť hematoencefalickú bariéru a umožniť cudzím predmetom z vašej krvi, endotelu a do mozgu. Vakcína mRNA núti vaše bunky vyrábať proteíny SARS-CoV-2 Spike, ktoré pri podaní vakcíny BUDÚ narúšať vašu hematoencefalickú bariéru.

Následné zábery potom spravia kremíkové nanodrôty, ktoré budú prechádzať cez vašu hematoencefalickú bariéru, do vašich neurónov a budú absorbované vašimi bunkami, akoby to boli extra organely. Technológia bunkovej siete piatej generácie bude napájať a riadiť nanodrôty v mozgu ľudí pomocou RF indukcie a technológie formovania lúčov, pričom bude lúče RF viesť veľmi presne do ich hláv.

Spoločnosť Huawei stojí za presadzovaním týchto vecí (s technológiou, ktorú podplatili Charlesovi Lieberovi, aby ich dal).

Rothschildovci chcú, aby boli všetci v sieti, pretože sú veľmi nahnevaní a obávajú sa, že sa chystajú pre svoje globálne siete obchodovania s ľuďmi. Toto je pravý dôvod Veľkého resetu. Klaus Schwab je transhumanista a vo svojich knihách otvorene hovoril o zmiešaní biológie človeka so strojmi.

Tento rok sa stalo niekoľko veľmi podozrivých vecí. Charles Lieber a niekoľko čínskych štátnych príslušníkov bolo zatknutých pre podvod a vedeckú špionáž. Čína udržiava program s názvom „Plán tisíce talentov“, ktorý je zameraný na nábor zahraničných vedcov úplatkami a presvedčenie, aby prezradili vlastnícke informácie Číňanom čo im dáva strategickú technologickú výhodu.

Charles Lieber pracoval na Harvarde na technológii kremíkových nanodrôtov posledných 22 rokov a so štruktúrami nanotechnológií a nanorozmerov všeobecne ešte dlhšie. Bol zatknutý Všetky jeho publikácie sú ľahko dostupné tu. …

Akonáhle sú vnútri, tranzistory s efektom poľa kremíkových nanodrôtov, alebo SiNW-FET schopné čítať signály z (a modulovať aktivitu) jednotlivých neurónov. Ako ich napája, ak sú vo vnútri článkov a nemajú batérie, kondenzátory, alebo iný zdroj energie? Jednoduché. RF indukcia.

https://arxiv.org/pdf/1007.3951.pdf

Aké zariadenie je schopné nasmerovať RF požadovanej frekvencie priamo do niekoho hlavy? Anténa fázového poľa formujúca lúč, schopná s vysokou presnosťou riadiť lúče RF smerom k čomukoľvek. Čo používa antény formujúce lúč s fázovým poľom? Bezdrôtové mobilné siete piatej generácie áno.

video

Vo svojom pláne pásma majú dokonca pásmo 600 MHz, ktoré dokáže preniknúť do tkaniva veľmi hlboko (frekvencie milimetrových vĺn prenikajú pokožkou iba do hĺbky meranej v milimetroch).

zdroj1 zdroj2 zdroj3

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments