Pozemská Aliancia (2. časť)

01/12/2021 | Správy

David: V súkromnom rozhovore si mi povedal, že Gonzales ti povedal, že v budúcnosti bude tento boj, v ktorom sa teraz nachádzame medzi cabalou a Alianciou, vnímaný ako tretia svetová vojna.

Corey: Skrytá tretia svetová vojna.

David: Skrytá tretia svetová vojna.

Corey: Áno.

David: Ako teda vznikne svetová vojna bez otvorených zjavných invázií alebo veľkých vojenských konfliktov?

Corey: Všetko sa odohráva digitálnymi prostriedkami, prostredníctvom hackerov, kybernetickej vojny. Bojuje sa prostredníctvom zástupných armád, ako je cabala, ktorá využíva organizácie, ktoré vytvorila, ako ISIS a al-Káida, a prostredníctvom finančnej vojny, ktorá prebieha. Je to niečo, čo by mohlo veľmi ľahko prerásť do otvoreného, horúceho konfliktu v určitých oblastiach, ale je to už isté obdobie prebiehajúca, skrytá svetová vojna.

Gonzales v podstate povedal, že história sa bude na toto obdobie pozerať ako na iný typ svetovej vojny a bude to skrytá tretia svetová vojna.

David: A čo myšlienka, že do tejto vojny budú zapojené prírodné katastrofy a počasie? Sú ti známe technológie, pomocou ktorých by sa dalo manipulovať s počasím v rámci vedenia tejto vojny?

Corey: Obe strany majú k dispozícii modifikáciu počasia a vo veľkom sa využívala v otvorenej vojne proti sebe. To sa trochu spomalilo. Stále to používajú, ale počas rokovaní sa to spomalilo.

David: Ako by to vyzeralo? Čo by sme videli v správach, ktoré by boli príkladom tejto vedenej vojny?

Corey: Nuž, pri vojnách s modifikáciou počasia meníte vzdušné prúdy, ktoré odvádzajú vlhkosť z vašej oblasti, vysušujú časť vášho regiónu, v ktorom sa pestujú všetky potraviny. Viete, takéto veci… alebo vás zaplaví hurikán alebo silný dážď, čo potom môže viesť k ďalším prírodným katastrofám, ktoré vás prinútia vyhlásiť stav ohrozenia v krajine a sústrediť všetky svoje prostriedky a pozornosť na tento problém.

David: No, jeden z mojich obľúbených prípadov bol, keď sa prvýkrát zišla Juhoamerická aliancia, vyhlásili, že ich sídlo bude v Čile, a v deň, keď malo Čile začať plniť úlohu sídla Juhoamerickej aliancie… Nikdy to nebolo zaznamenané v západných médiách. V deň, keď Čile začalo plniť úlohu ústredia, mali obrovské, silné zemetrasenie.

Takže si si vedomý aj technológie vytvárania zemetrasení? Mohli by byť tieto zemetrasenia jej súčasťou?

Corey: Je to tá istá technológia, áno.

David: Áno. Takže hovoríš, že obe strany to používajú proti sebe?

Corey: Určite. A to nie je celý rozsah. Americké námorníctvo pred mnohými rokmi objavilo supervulkány, ktoré sa nachádzajú pod oceánom, a tie boli z nejakého dôvodu utajované.

David: Podobne ako to, o čom počúvame v prípade celej Yellowstonskej kaldery?

Corey: Presne tak, a zrejme tam umiestnili nejakú nálož alebo energetické zariadenie, ktoré by mohlo spôsobiť výbuch. Sú tri, o ktorých som videl dokumentáciu, a to je jedna z hrozieb, ktoré cabala vyslovuje. Viete, správajú sa ako dieťa. Ak nebude po našom, rozbijeme všetky hračky a odídeme.

A tak sa tu dole stále odohráva veľa naozaj zložitých rokovaní, ktoré prebiehajú práve teraz. Prebiehajú už mesiace a mesiace a pracujú na konsenze o tom, aké údaje zverejnia. A v tejto chvíli sa zhodujú na tom, že by sme mali pristúpiť k čiastočnému zverejneniu a že ľudstvo by sa malo pomaly aklimatizovať na väčšiu realitu našej skutočnej existencie a dostávať niektoré z týchto pokročilých technológií pomalšie.

David: Existuje plán na zatknutie veľkého počtu ľudí naraz? Musí to tak byť, aby sa zabránilo ich úteku? Ako si myslíš, že to celé dopadne?

Corey: No, práve teraz neviem. Bude sa zatýkať a stíhať, ale ich rozsah závisí od týchto súčasných rokovaní. Zrejme pôjdu po ľuďoch, ktorých v cabale najviac nenávidia. Používame prirovnanie, ako len tak vypustia časť džina z fľaše? A myslím si, že sa to práve teraz snažia vyriešiť. Nedovolia, aby tieto skupiny, ktoré znásilnili a vyvraždili planétu, vyviazli bez trestu, ale prvky v rámci Pozemskej aliancie tiež nechcú, aby ľudia viseli na stĺpoch verejného osvetlenia z ulice.

Je tu veľa skupín. Medzi skupinami v tejto Aliancii Zeme je veľa rôznych názorov a pre ne bude ťažké dosiahnuť konsenzus. A potom pre nich bude ťažké rokovať s členmi Tajného pozemského vládneho syndikátu, ktorí prichádzajú k rokovaciemu stolu, pretože tiež chcú odísť. Aj oni sú pripravení na to, aby sa to skončilo. Musia prekonať dosť dlhú vzdialenosť, kým sa dostanú tam, kde chcú byť. A to nám v komunite poskytne čas, ktorý potrebujeme na to, aby sme rozbehli občianske úsilie a požadovali úplné odhalenie a úplnú pravdu.

David: Myslíš si, že kontrolované médiá by mohli dostať nové pokyny, keď sa to stane? Ako budú vyzerať médiá po nejakom… ak dôjde k masovému zatýkaniu, ako príklad?

Corey: Pred mikrofónmi bude sedieť kopa ľudí, ktorí budú rovnako šokovaní ako my. Nepoznajú rozsah. Keď sa to dozvedia, neviem, či budú schopní hovoriť do éteru, ale áno, nakoniec, keď sa zruší embargo na pravdu a ak médiá budú doručovacím mechanizmom, viem si predstaviť, že budú mať celkom iné správanie, keď im budú podávať správy. V opačnom prípade by to mohli byť práve televízie. Všetky stanice by mohli byť na nejaký čas ovládnuté a obyvateľstvo by mohlo dostať masívnu prevýchovu o našej skutočnej minulosti.

David: Teraz si niektorí ľudia, ktorí sledujú túto reláciu a zaujímajú sa o to, možno uvedomujú, že v USA boli otvorene prijaté zákony. Urobili to počas Vianoc, keď všetci večerali a boli šťastní so svojimi rodinami. Teraz je otvorene prijatý zákon, že vláda USA môže zabaviť všetky vaše aktíva v banke v prípade, že máme finančnú krízu.

Corey: Presne tak. Všetky vklady legálne pred tým už legálne vlastnila banka. Keď si vezmete svoje peniaze a uložíte ich v banke, sú legálne vo vlastníctve banky. To bolo ešte pred tým. Keď som pracoval vo Federálnom rezervnom systéme, bolo mi to vysvetlené, a to bolo v roku 2008.

David: Ale keď prídeš do banky, každá banka má zvyčajne niekde malé logo FDIC, Federal Deposit Insurance Corporation. A kedysi to bolo 100 000 dolárov. Teraz je to až 250 000 dolárov. Je tam napísané, že tvoje vklady do výšky 100 000 USD alebo koľko to je, sú kryté dobrou vierou a úverom vlády Spojených štátov. Ha, ha.

Corey: Ha, ha. Nevedel som, že to máme.

David: Áno, takže ak sa vládna frakcia USA Cabaly dostane do problémov, skutočne sa o to pokúsia? Pokúsia sa vziať ľuďom peniaze z banky? Mohlo by nastať obdobie, keď by nikto nemal prístup k svojim peniazom alebo by boli ich bankové účty v podstate vymazané?

Corey: To bol ich plán po celý čas. Či k tomu skutočne dôjde alebo nie, to v tejto chvíli neviem posúdiť. Veľa z toho, čo som si myslel, že sa stane, je momentálne vo vzduchu kvôli súčasným rokovaniam.

David: Povedzme len, že ak ľudia sledujú túto šou, niečo také sa nakoniec stane, mohlo by to samozrejme vyvolať veľmi veľké pobúrenie. Ak dôjde k takejto udalosti, znamená to, že peniaze ľudí sú navždy stratené? Alebo má Aliancia pripravené nepredvídané opatrenia pre prípad, že by sa cabala dočasne pokúsila povedať: „Ach, vy vlastne nemáte peniaze v banke. Všetky sú naše.“?

Corey: V závislosti od plánu by niektorí ľudia prišli o to, čo mali, a niektorí by získali niečo, čo nemali. Napríklad, ak by možno 10 rokov prenajímali dom, ktorý patril osobe, ktorá bola investorom do nehnuteľností a mala 50 domov, tento dom by mohol byť prevedený na osobu, ktorá ho prenajímala, alebo nehnuteľnosť. To všetko sú typy vecí, o ktorých sa rokuje a diskutuje. Je to neuveriteľné.

Chcem povedať, že všetko je vo vzduchu a na každú nepredvídanú situáciu majú plán, ale ako sa veci vyvinú, sa ešte len uvidí.

David: Ich Aliancia nie je taká vratká, ako by si niektorí ľudia možno chceli myslieť, je to tak? Myslím tým, že ak je do toho zapojená významná časť amerického vojenského a spravodajského aparátu, ide o veľmi významnú operáciu, o ktorej hovoríme.

Corey: Je to významná operácia s veľkou koalíciou voľne prepojených skupín, z ktorých niektoré sú syndikáty, tajné spoločnosti z Východu. Niektoré z nich sú skupiny, o ktorých vám tu v správach povedia, že sú to zahraničné zločinecké organizácie. Takže je to veľmi zložitá téma. Organizácie sú voľne prepojené a nie všetky majú, myslím, rovnaké hodnoty alebo programy. A môžete vidieť, aký veľký zmätok je práve teraz uprostred týchto rokovaní.

David: Hovoríme teraz o väčšine sveta, ktorá je Alianciou v porovnaní s cabalou? Nad akou časťou sveta má podľa teba cabala stále nejakú kontrolu?

Corey: Väčšinu sveta už nekontroluje cabala, ale Aliancia Zeme, pomerne veľa skupín bolo infiltrovaných touto skupinou cabaly. Takže aj tu je veľmi zložitá otázka.

David: Myslíš si, že pravda o 11. septembri bude prvkom toho, čo sa stane, keď Aliancia urobí svoj krok, tak či onak?

Corey: Myslím si to.

David: Čo si myslíš, že ľudia budú počuť? Ak by si chcel v tejto chvíli prorokovať, dať to na kameru ešte predtým, ako sa to skutočne stalo, čo by sa mohlo ľuďom povedať, keď sa to všetko rozvinie?

Corey: Ako som povedal, nemám žiadne interné poznatky o 11. septembri, ale myslím si, že im budú povedané podrobnosti o 11. septembri, pravda o tom, kto ho naplánoval, kto ho vykonal a kto poznal podrobnosti operácie po jej vykonaní. A to by sa zdieľalo a očividné rozhorčenie medzi ľuďmi by chcelo, aby sme tieto osoby vypátrali a obesili ich na stĺpy verejného osvetlenia.

David: Keďže nám zostáva už len pár minút, niekto, kto sa na to pozerá, by mohol mať pocit, že chce tomuto procesu pomôcť. Mali sme tu napríklad skupiny domobrany, ktoré hovorili, len nám povedzte, čo máme robiť, keď príde čas. Pôjdeme tam, kam potrebujeme, čo je zrejme trochu násilná vec, do ktorej sa nechceme zapojiť. Mali by ľudia chytať zbrane a snažiť sa ísť strieľať do ľudí? Myslím tým, čo môžu urobiť? Čo by sa malo robiť? Čo by sa nemalo robiť?

Corey: Snažili sa podnecovať rasové napätie.

David: Oni – Cabala?

Corey: Cabala. Snažili sa podnecovať rasové napätie. Pokúsili sa podnietiť napätie medzi skupinami vlastencov a vládou. Chcú, aby k tomu došlo, aby mohli vyhlásiť stanné právo.

David: Správne.

Corey: Nehrajte im do kariet. Nemôžete získať, ako hovorím, pozitívum z negatívneho. Ako sme stále opakovali, bude potrebné, aby sme sa všetci spojili a vytvorili hnutie zdola, viedli nepríjemné rozhovory s ľuďmi, ktorí sa na nás budú pozerať ako na bláznov, a začali ľudí vzdelávať už teraz.

Zdroj

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
jana
jana
2 years ago

Velmi děkuji za in formace.

Ingrid
Ingrid
2 years ago

Srdečna vďaka 🙏😘

Soldier 17
Soldier 17
2 years ago

Díky za informace. Podle těchto zpráv to je ještě tak na 100 let…no tak toho se nedozijeme,vypadá to že budou jen rokovat!

leonka
leonka
Reply to  Soldier 17
2 years ago

suhlas. Je to blbost. Pokial to bude zavisiet od obyvatelov Ameriky tak to nebude nikdy. A v EU by nikto neprezil.
Kto to tu vybera kto ma pravo zit…
Putin je jedine riesenie pre EU.
V SR su neockavani vsetci vyznamni politici aj podnikatelia – skratka nam klamu.

jirik
jirik
Reply to  leonka
2 years ago

a nám zas BABIŠÁK vtlouká do hlavy, že vakcína NENÍ EXPERIMENTÁLNÍ A ŽE JE JEDINÉ ŘEŠENÍ OČKOVÁNÍ PROTI COVIDU…..
*****
rusko a putin mají svých starostí dost – stále je bubnováno, že může být ukrajinsko-ruský konflikt nebo válka, agrese ruska samozřejmě!
https://cz.sputniknews.com/20211201/lukasenko-belorusko-bude-na-strane-ruska-v-pripade-agrese-ze-strany-ukrajiny-16700805.html

*****
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/vedlejsi-ucinek-slovenskeho-lockdownu-ockovaci-centra-zeji-prazdnotou-40379737
*****
Ruský prezident Vladimir Putin dnes prohlásil, že Moskva se může vrátit ke spolupráci s Bratislavou za předpokladu, že o to bude mít zájem samotná slovenská strana. Podle Putinových slov má Rusko zájem o blízké vztahy a konstruktivní spolupráci se Slovenskem vzhledem ke kulturní spřízněnosti obou národů.
https://cz.sputniknews.com/20211201/putin-rusko-je-pripraveno-vratit-se-ke-spolupraci-se-slovenskem-16701788.html

tauri
tauri
Reply to  leonka
2 years ago

Celé mi to příjde, jako fraška…
Pokud vlastní obě strany HAARP a jiné technologie, je jasné, že nekalé úmysly měly obě strany a každá se bojí zkrátka jen o to, co za nechutnosti dělali nejen s těmito technologiemi, ale i jinými a bude to venku.
A jak čtu konkurenční web, mnoho lidí je i tam naštvaných, co vše jim bylo naslibováno a stále nic.
Nevím, co se tam děje, ale moderátoři mi příjdou nějak tvrdý na diskutující. Už je to asi trochu vhrocený všude.

jirik
jirik
Reply to  tauri
2 years ago

tauri 01/12/2021 o 15:50
web badatel.net byl opět odpojen, včera zveřejnili článek, jak se zacházelo s doktorama, kteří podváděli při léčbě moru v roce 1530; takže buď vadil článek, nebo nějaké komenty – byla tam zmíňka, že má být opět epidemie, ale s pravými neštovicemi….o které informoval velký filantrop deBill Kalhota GATES

tauri
tauri
Reply to  jirik
2 years ago

jirik:
Už jsem to někde četl, snad na aeronetu. Ale snad se psalo, že to nakonec bude díky očkování…
Ale kdoví, kdyby se to skutečně rozjelo, byl by údajný plán, který teda má osvobodit lidstvo k ničemu.
I Krzysztof Jackowski psal, že tu hrozí jakýsi žlutý prášek a lidé budou mit něco s kůží.
No zatím to pro nás nevypadá moc dobře alespoň ne pro tento rok. Pořád mi skutečně nějak nejde do hlavy, když vidí do budoucnosti, proč neočekávali tyto okolnosti..Prostě ten plán mi příjde děravý, jak cedník a my musíme věřit…Možná bude nejlepší skutečně nějaká zbraň při těle.

jana
jana
2 years ago

Lidstvo se podle mě osvobodí az prestane uvazovat v intencích 3D.