Gene Decode/CoSense – Galaktický rozhovor (1.časť)

03/10/2021 | Správy

TGT: Vítame vás, toto je 25. relácia a tohto pána netreba predstavovať, takže dnes tu máme Gene Decode. Gene, vitajte, je mi vždy cťou, že ste tu a môžete sa s nami porozprávať.

Gene: Ďakujem. Je mi vždy veľkou cťou byť na vašej platforme, mám pocit, že je to jedinečné miesto, kde môžem ísť, ako ja hovorím, hlboko do králičej nory a naozaj tam ísť a ukázať svetlo pravdy, aby sa ľudia mohli naozaj prebudiť a uvedomiť si, čo sa deje.

TGT: Ďakujem, Gene. Dnes sa budeme venovať trom témam, prvou z nich je to, čo Gene nazýva negatívna cudzia agenda, a budeme pokračovať tam, kde sme minule skončili. Po druhé sa budeme venovať zemetraseniam, tunely sú už v skutočnosti z 80 % zničené a všetko, čo sa deje, je neviditeľná vojna. A ako tretiu tému uvediem postreh, ktorý som mal v súvislosti s ufónmi a posolstvom, ktoré je naozaj nepopísaný list so všetkým, čo sa deje, či už ide o stratégiu kontroly, ktorú robia viaceré skupiny, alebo o de facto vládu, takže sa na to chceme pozrieť. Najskôr máte možnosť zdieľania obrazovky, takže sa teraz pozrieme na dokumenty Geneovej negatívnej zahraničnej agendy.

Gene: Ďakujem, takže mi dovoľte, aby som sa o to teraz podelil. Nakoniec sme sa rozprávali o červenovlasom obrovi, ktorého museli zneškodniť špeciálne jednotky. (Na videu Gene ukazuje obrázky) Toto je kreslený obraz operácie, ktorá sa uskutočnila v Afganistane neďaleko Kandaháru. Na celom svete stále nachádzajú ďalšie pozostatky tohto typu veľkých gigantických Nefilim a Anunnaki. Vidíte, aká je veľká, pozrite sa na ľudí tu, lebka je oveľa väčšia ako ľudská. A toto obrovské je očná jamka a človek sa môže v tej očnej jamke schúliť, taká je obrovská. Tieto zistenia sú na celom svete.

Hovorili sme o operácii v Kandaháre, kde ich špeciálne jednotky zajali a nakoniec museli niektorých z nich zabiť. Nachádzajú obrovské kostry, ako je tento jedinec. A ako som povedal, človeče, ľudia tu v tomto bagri sú oveľa menší ako len lebka. Je to obrovský tvor a môžete vidieť, ako sa niektoré z nich časom zmenšujú, čím sú staršie, tým sú menšie, tu je odtlačok jedného z nich. Toto je Michael Tellinger, ktorý robí veľa, ľudia by si mali pozrieť jeho informácie, jeho výskum, je to obrovské. Raz som ho stretol, je to naozaj úžasný a skvelý človek.

Môžete vidieť, aké sú tieto kosti masívne, a tiež to, ako sa časom zmenšili v dôsledku zemskej gravitácie. A tu je ďalšia kostra, ktorá bola vystavená, bolo to už dávno, čo môžete vidieť podľa oblečenia ľudí a vozidiel. Tu je vystavená lebka, kedysi boli takéto veci v suteréne Smithsonovho inštitútu. Nechcú, aby sa to ľudia dozvedeli, preto všetky tieto veci skrývajú. Pozrite sa na vozidlo – kosti sú dlhšie ako vozidlo.

Bojovali s nimi aj pôvodní obyvatelia Ameriky. Tu je článok, v ktorom sa píše „Dôkazy o stratenej minulosti červenovlasých kanibalistických obrov objavené v Nevade“. Hovorí o tom, ako našli múmie v Lovelocku a v rôznych jaskyniach na východe. Abraham Lincoln si ho pozrel v sarkofágu a stázovej komore.

Teraz mám o tom malú biblickú štúdiu: Efezanom 6,12 Lebo náš zápas nie je proti krvi a telu, ale proti vládcom, proti vrchnosti, proti mocnostiam temného sveta, proti duchovným silám zla v nebeských sférach. 13,2 Ale ľudia, ktorí tam žijú, sú mocní a ich mestá sú veľmi veľké; videli sme tam dokonca Anákových potomkov. Takže to vedeli už dávno, je to v Biblii 1 Korinťanom 4,20 Lebo Božie kráľovstvo nie je vecou slov, ale moci. V boji sme si teda rovní. Exodus 15:6 Tvoja pravica, Pane, bola majestátna v moci, tvoja pravica, Pane, zlomila nepriateľa. Tak majestátna a mocná je absolútna moc jediného Boha všetkého stvorenia, ktorý stojí za nami.

Takže negatívne mimozemské skupiny, ktoré sa snažia ovládnuť našu domovskú Zem, sú skupinou, ktorá sa dohodla na spolupráci, kým nás nedostanú. Preto sa musíme dohodnúť, že na seba prestaneme útočiť a budeme spolupracovať. Nebudeme nosiť srdce na rukáve a necháme sa viesť predovšetkým svojimi pocitmi, aby sme slúžili jedinému Bohu všetkého stvorenia, živému Bohu všetkej lásky. A ak sa nedokážeme dohodnúť, vyhrajú. Musíme prestať útočiť jeden na druhého a spolupracovať, pričom sa nesmieme riadiť svojimi emóciami, ale musíme slúžiť Stvoriteľovi všetkých vecí.

Negatívne skupiny cudzincov

Mravce sú rôzne, sú aj dobré, ale tie negatívne Indiáni na tomto kontinente nazývajú Anu. Vidíte moju obrazovku – Roswell Slides a mravenčiaci. Takže toto je článok o mravcoch. V skutočnosti som videl presne tento petroglyf a môžete vidieť výskumníčku Kathy Tastinovú, neskôr výskumníčku ufo. Skúmala mravencov na ranči v okrese Lincoln. Boli nájdené zvláštne mŕtvoly mravencov. Boli neoddeliteľnou súčasťou indiánskej legendy, pretože sa s nimi museli vysporiadať. Aj Hopiovia boli zachránení v čase, keď padali ohnivé meteory a rôzne veci. A mravenčí ľudia vzali Hopiov bezpečne pod zem, nazvali to prechod, myslím, že to bolo tretie alebo štvrté slnko, ako to nazývali. Žijú pod zemou v obrovských hlbokých kľukatých tuneloch a William Randolph sa venoval výskumu tohto všetkého. Môžete vidieť, že našli aj veľa iných vecí, veľmi zaujímavých zariadení, ktoré letectvo našlo, a snažia sa ich vyvrátiť a povedať, že nie, nikdy sme nič nenašli.

Ukážem vám tento článok, kde Hopiovia hovoria o tom, že povrch Zeme bol zničený a mravenčí ľudia ich vzali do podzemia, aby ich zachránili. Mravenčí ľudia sa vzdali množstva svojej potravy, aby Hopiovia mohli jesť, a preto sú teraz mravenčí ľudia takí štíhli v páse, že si musia uťahovať opasky. A tak boli navždy poznačení tým, že obetovali a dali veľa svojich zásob potravín Hopiom, aby mohli prežiť, a ako blízko k nim teraz majú, tak ich majú v srdci kvôli obeti, ktorú priniesli, aby zachránili Hopiov.

Gene cituje z článku a ukazuje na obrazovke: Dobré mravce sú pôvodní obyvatelia Zeme, ktorí pomohli ľudu Hopiov prežiť obrovské katastrofické udalosti, ku ktorým na Zemi došlo pred dávnymi rokmi. Toto je ďalší petroglyf, tento je v Canyonlands, ten som už videl. Toto sú mravenčí ľudia, toto je ich predstava o tom, ako vyzerajú mravenčí ľudia. A toto je modernejšie stvárnenie, môžete vidieť, že sú to usmievaví šťastní ľudia. Pôvodné typy majú stále matriarchálnu spoločnosť s kráľovnou, ktorá je benevolentná a riadi ľudí, ale okrem toho už dávno prestali mať triednu štruktúru spoločnosti. Triedna štruktúra je zvyčajne charakteristickým znakom negatívnej skupiny. Majú dve pohlavia, vajíčka, ktoré chránia a pomáhajú vychovávať samce aj samice. Muži a ženy majú rovnaké postavenie a miesto v spoločnosti. Anuovia (zemní mravenci) sú bieli alebo čierni, dorastajú do výšky 4 stôp (=121 cm) a majú vychudnuté telo (Hopiovia hovoria, že je to spôsobené takmer úplným vyhladovaním, keď sa delili o jedlo s Hopiami).

Cudzie negatívne skupiny agendových typov mravcov, ktoré Hopiovia nazývajú TokoA-anu, však nie sú v tejto krajine pôvodné a sú úplne odlišné. Popis TokoA-anu: Nepozemské typy sa líšia nielen správaním, ale na rozdiel od pozemských pomáhajú ľuďom, sami sa živia a zbierajú úrodu a majú úplne iný vzhľad. Negatívne nezemské typy sú červené alebo hnedé alebo ich zmesi a dorastajú do výšky 8 stôp (=243 cm). Majú kráľovnú, ktorá im vládne, a majú veľmi prísnu triednu štruktúru. V skutočnosti zničia a stiahnu tú časť bytosti, ktorá sa vymyká z radu. Je to spoločnosť, v ktorej sú samci trúdov odsúdení na otroctvo a zničenie, keď už nie sú pre samice užitoční (sú zjedení zaživa alebo roztrhaní v brutálnych hrách a potom nakŕmení larvami). Samice dorastajú až do výšky 8 stôp a všetky samice majú krídla. Samce nikdy nie sú vyššie ako 5 stôp, nikdy nemajú krídla a vždy sú sivo-čiernej farby. Samice znášajú vajíčka a zastávajú VŠETKY oblasti spoločnosti okrem tých, ktoré sú mimoriadne nebezpečné a podradné; tieto pozície sú určené pre samcov. Základné pozície v ich spoločnosti sú: kráľovská rodina (tí, ktorí sú chovaní, aby viedli a stali sa ďalšou kráľovnou alebo strážili kráľovnú), vojenská rodina (tí sú najväčší a niekedy boli skutočne videní, že dosahujú výšku až 10 metrov; navyše majú vysoko toxické kyslé uhryznutia a masívne silné telá a čeľuste), potom majú triedu vedcov, ktorí sú zvyčajne menšieho vzrastu alebo s väčšími hlavami. Ďalšou triedou sú opatrovatelia a ostatní. Celý druh je stále v tretej hustote.

Vo vojne sú útoky TokoA-anu jedným z najpočetnejších. Útočia tak, že vrhajú obrovské množstvo lodí, zdrojov, stíhačiek atď., čím vyčerpávajú a nakoniec porazia svojich nepriateľov. Nezáleží im na obetovaní vlastného druhu, len vrhajú obrovské počty lodí a čohokoľvek, kým nevyčerpajú a nepremôžu nepriateľa, ako to vidíte pri kolóniách mravcov, ktoré robia to isté. Strata života člena je bezvýznamná, pretože život člena sa nehodnotí. Cení sa len celok, nie jednotlivec, a aj kráľovská rodina, následníci kráľovnej sa cenia individuálne, ale pod touto úrovňou spoločnosti ich to nezaujíma. Tento druh je zodpovedný za niekoľko veľkých dunových oblastí na Zemi. Tieto duny v skutočnosti nie sú nahromadené vetrom, ale sú výsledkom úlomkov, ktoré TokoA-an odstraňuje pri vytváraní svojich tunelov a jaskýň. Najznámejšie sú veľké pieskové duny v južnom Colorade, na pozadí pohoria Sangre de Cristo v údolí San Luis. Údolie je zo všetkých strán lemované vysokými horskými masívmi. Nachádza sa na diaľnici 285, ktorá tadiaľ prechádza, a na juh od oblasti veľkých piesočných dún a je tam priesmyk Pet Lavita. A vidíte, že v skutočnosti neexistuje spôsob, ako vietor dokáže piesok vyfúkať.
Najmä hora Blocha, ktorá bola obrovským tunelom vytvoreným Anunnakmi a Mantidy a TokoA-anu. Obývali toto miesto tisíce, desaťtisíce rokov a len nedávno ho Aliancia konečne vyčistila a úplne ovládla.
V údolí San Luis sa nachádza jeden z najväčších supervulkánov na svete, ktorého posledná erupcia sa odohrala pred 650 000 rokmi a oblak prachu a popola vytvorený touto erupciou vytvoril celé pohorie Elk Range v juhozápadnom Colorade. Chodil som tam na túry a sú tam obrovské útesy, ktoré sú len sopečným popolom. Chodník, po ktorom som išiel, vedie priamo po okrajoch, je naozaj rozpadavý. Chodník vedie takto, obchádza a vracia sa späť, je príliš rozpadavý, aby sa po ňom dalo vôbec prejsť a keď napadne sneh, je celý mokrý a kašovitý. Západné Elk Mountains v Colorade sú teda tisíce metrov stlačeného popola. Tu je toto pohorie, tu dole v Novom Mexiku, je úplne obklopené, je to sopečný kráter.

Mimochodom, pohorie Laguardia San Juan, cez ktoré prechádzate, je viac ako stokilometrové pohorie s vysokými vrcholmi, sú to obrovské vrcholy, mohutné opevnenia, takže je priam neuveriteľné, že vietor cez ne fúka piesok. Vráťme sa k dokumentárnemu filmu, tu môžete vidieť, ako sa piesok vynáša z dier, tu môžete vidieť, ako sa vynáša a zhadzuje. Je tu niekoľko dier, kde hrabú, tá hlavná pod nimi, to je ich vchod.

A potom tu máme ďalšiu negatívnu skupinu, ktorou sú modlivky. Majú viacero očí, niekedy ich uvidíte so sklopenými očami a tak aj vyzerajú. Niekedy sú vysoké až osem, desať, dvanásť stôp.

(28:55) Mantidský ľudský hybrid: Mantidy sú opäť čisto ženskou spoločnosťou, pretože ako väčšina negatívnych typov, samci sa používajú len na jednorazové rozmnožovanie a potom sú zničení v krutom boji, opäť ako mravce, alebo roztrhaní. Pracujú samostatne alebo v malých skupinkách a nie sú úľovými typmi. Každá samica je veľmi samostatná a zvyčajne pracuje úplne sama. Zhromažďujú sa len pri letoch do vesmíru alebo v boji, ktorý si vyžaduje početnú prevahu. Každá samica môže v ich voľnej spoločnosti zaujať ľubovoľnú pozíciu, keďže existujú jednotlivé samotárske typy. Vládne im volená skupina a všetci členovia sú považovaní za rovnocenných (len ženy). Počet druhov mantid na Zemi je (z vyššie uvedených dôvodov) malý. Približne polovica druhov sa nachádza v štvrtej hustote a len veľmi málo druhov sa posunulo do piatej hustoty, všetky sú na negatívnej strane.

Borgiovia (mäsožravé chrobáky): Ďalšou negatívnou skupinou sú borgiovia, mäsožravé chrobáky, ktoré pochádzajú z modrého oktantu, z ktorých jedna štvrtina padla. Podobne ako Mantidy, aj Borgiovci sú čisto ženskou spoločnosťou. Všetci Borgiovia sú negatívne typy, plné nanotechnológií a majú tony a tony morgellonov z grafitu. Myslím, že sú ako Draco, ale masívne prepojené systémom umelej inteligencie. V ich telách sa nachádza obrovské množstvo zlúčenín, ktoré sú pre človeka smrteľné, ako aj mnoho parazitov. Jeden ma napadol, takmer som zomrel. Prišiel za mnou kamarát a povedal mi: „Páni, nevyzeráš dobre. A ja, viete, z očí mi tiekol hnis a po celej koži som mal čiernu pleseň, mrzol som v trojvrstvovom spacáku, ktorý je vyrobený na mieru pre Mount Everest, v lyžiarskom oblečení z páperia, teplota v mojom byte bola nastavená na 110 F, nemohol som sa zohriať, pretože vám je tak zle, že je to vyčerpávajúce. Pretože umelá inteligencia vyčerpáva váš imunitný systém. Vtedy sa začal môj boj s morgellonovou chorobou. Keď som bol niekoľkokrát na pohotovosti, urobili mi veľa a veľa vyšetrení, bolo to čoraz menej účinné, až mi lekár povedal, že sa nedá nič robiť, máte týždeň života, vybavte si svoje záležitosti. Poslal som vaše krvné testy a všetky ostatné vzorky do celého sveta a máte viac ako 800 vecí, ktoré veda a žiadny lekár na svete nikdy predtým nevidel, takže nevieme, čo robiť. Takmer všetky choroby známe ľudskej vede, ako aj tisíce parazitov a tisíce chorôb, ktoré ľudská veda nepozná. Zachránili ma veci Jima Humblea.

Takže sa vrátim späť: samce sa používajú na párenie len raz a na konci obdobia párenia sú samci okamžite zabití a zjedení samicami. Samičky, ktoré majú larvy, neskôr vyvrhujú zmes čiastočne stráveného samčeka a vlastnej zmesi parazitov a jedu, ktorou kŕmia larvy. Borgiovia pracujú vždy sami, nikdy nepracujú v skupinách a sú úplne nezávislí. Väčšina druhov tohto druhu je z piatej hustoty, môžu sa premeniť do akejkoľvek podoby, stačí, aby trochu tej podoby spotrebovali, a majú tú energiu na premenu, sú premenliví. Dokážu dokonale cestovať medzi dimenziami podľa vlastnej vôle mentálne okamžite kdekoľvek vo vesmíre.

Každá žena sa považuje za nadradenú všetkému ostatnému životu vrátane svojho druhu a je egoistická a úplne psychopatická. Všetci zložili krvavú prísahu, že budú slúžiť Satanovi. Hoci nemajú žiadnu vládnu štruktúru, sú ovládané a riadené Satanom vo všetkých svojich činnostiach. Počet Borgiovcov na Zemi (z vyššie uvedeného dôvodu) nie je vyšší ako dva tucty. Napríklad v Borovicovej priepasti pod horou Blanca, kam sme išli s ampliónmi. Samička meria vo všetkých smeroch približne šesť stôp. Negatívy Borgiovcov (34:28) ukazujú, ako vyzerajú, keď nie sú tvarovo zmenení.

(Poznámka prekladateľa: Ďalej Gene vysvetľuje niečo, čomu nerozumiem, ale sú tam obrázky, takže ak vás to zaujíma, musíte si pozrieť čas uvedený v zátvorkách)

Fotografia ukazuje na kongrese niektoré z týchto negatívnych typov (37:13). Človek, ktorý má otvorené tretie oko, bude skutočne schopný takto fotografovať, môžete vidieť, že fotoaparát to zachytí, skutočne to tak funguje. Tu si môžete pozrieť niektoré hybridné typy Draco.

Ďalšou skupinou sú Mothmeni: ich pôvod a ciele nie sú známe, ale sú zápornou skupinou, ktorá sa opisuje ako zlá. Sú známe ako typ plazieho hybrida motýľov, ktorý sa nazýva Omicron Draco.

TGT: Ďakujem, Gene. Takže sa pravdepodobne podelíme o trochu podrobnejšie informácie na ďalšom zasadnutí. Ďakujem vám, Gene, za toto úžasné zdieľanie informácií.

Preklad

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments