1000 rokov mieru; Vývoj z 3D do 5D vedomia

19/06/2021 | Vzostup

Pri všetkom tom strachu a neistote, ktoré visia vo vzduchu, mnohí z nás pociťujú pokoj a optimizmus, pokiaľ ide o budúcnosť. Spočiatku to išlo pomaly, malé posuny v našom vedomí, staré paradigmy prestali vyhovovať. Ťaženie k prijatiu našej duchovnosti a nasledovaniu múdrosti našej duše. Začali sa prebúdzať Hviezdne semienka, Pracovníci Svetla a Indigové deti. Pomaly sme sa naladili na to, PREČO sme súhlasili, že odpovieme na výzvu a pomôžeme planetárnemu posunu z vedomia tretej dimenzie do piatej dimenzie. Mohol by to byť veľký príbeh o prebudení, ktorý nám rozprávali celé generácie?

Keďže naša Zem prechádza z 3D do 5D, potrebujeme vedieť, čo sa mení. Pri vzostupe meníme dimenzie alebo stavy vedomia, a nie až tak fyzické miesto. V 3D svete vládne dualita, svetlo a tma, dobro a zlo. V 3D vedomí sme zakorenení v osobnom zisku a materializme. Vnímame sa ako oddelenie od božského a zabudli sme na božskosť v nás. Táto dimenzia je tiež fixovaná v neustále sa cyklicky opakujúcom kolese karmy, príčiny a následku. Inkarnujeme sa tu pre lekcie, akési cvičisko vedomia. Na našej planéte prebieha boj o moc, ktorý je hlboko zakorenený v tejto 3. dimenzii, a mnohí z nás vidia znepokojujúce veci, ktoré sa odohrávali v tieni. Môže byť ťažké uveriť, že sa vôbec posúvame vpred. Ale čo keby som vám povedal, že misky váh sa už naklonili v náš prospech a svetlo už zvíťazilo. Mnohí tomu možno neveria, pretože všade, kam sa pozrieme, vidíme strach, chudobu, krutosť a rozdelenie. Čo sa stane, keď zapnete svetlá? Všetko, čo existovalo, zahalené plášťom temnoty, sa odhalí. V nasledujúcich týždňoch, keď sa zlo v tomto svete začne odhaľovať, majte to, prosím, na pamäti a vyhnite sa strachu, ktorý nás môže pohltiť. Namiesto toho žiarte jasnejším svetlom, buďte majákom pre ostatných, keď budú zisťovať, ako to spracovať a ako sa z toho zotaviť. Aby sme mohli opustiť náš 3D svet, musíme sa zbaviť karmických dlhov a uvoľniť strach, to sú dve najdôležitejšie veci, na ktoré sa teraz musíme sústrediť.

Vesmír má niekoľko energetických bodov, podobne ako energetické body nášho tela, ktoré nazývame čakry. Naša Zem sa nachádza pozdĺž jedného z hlavných a najvýznamnejších bodov vo vesmíre. Zmenou tohto jadra (Zeme) máme potenciál zmeniť celý vesmír. To, čo sa deje s ľudstvom, ovplyvňuje celý vesmír a nakoniec sa rozvlní do celej galaxie. Nielenže sme energeticky prepojení s vesmírom a máme naň veľký vplyv, ale máme aj zložitú magnetickú sieť v samotnej Zemi. Príkladom toho sú naše Ley línie. Na týchto magnetických líniách sa nachádzajú niektoré z najvýznamnejších svetových lokalít, ako napríklad Chichén Itzá, Veľké pyramídy v Gíze, Stonehenge a Veľký čínsky múr. A teraz to začne byť zaujímavé, vaša DNA je tiež magnetická, a preto reaguje na mriežku! Zisťujeme tiež, že táto magnetická mriežka reaguje aj na nás. S rastom nášho vedomia a uvedomenia sú ľudia schopní využívať túto mriežku, čo napomáha nášmu zrýchleniu najmä v oblasti vedy. Vďaka tejto novej energii začíname vidieť, ako naša veda uznáva existenciu multivesmírov, dimenzií a dezilúzia času.

V súvislosti s týmto posunom nám bolo oznámené, že mnohí ľudia sa rozhodnú zostať v ťažšej 3D hustote a nezažijú vzostup. Predstavte si proces prechodu zo starej Zeme na novú Zem podobne ako delenie buniek. Holografická povaha nášho vesmíru umožní, aby sa dve Zeme prekrývali a ľudia budú žiť v alternatívnych realitách. Ľudia žijúci vo vyšších sférach vedomia budú pociťovať celkovú pohodu, zatiaľ čo jednotlivci, ktorí nebudú schopní posunúť svoju frekvenciu, zostanú v úzadí a budú naďalej prežívať bolesť a radosť karmického energetického cyklu. Odhaduje sa, že tento posun sa začal v roku 2017, čo znamená, že mnohí z nás už žijú vo štvrtej dimenzii.

4. dimenzia

Štvrtá dimenzia sa často označuje ako astrálna sféra. Je to náš snový stav v noci. Naši predkovia a šamani mali do tejto sféry prístup, aby získali hlboké vedomosti. Energia jednotlivca, ktorý pristupuje do tejto sféry, má dramatický vplyv na jeho zážitky počas pobytu v nej. Štvrtá dimenzia je považovaná za medzistupeň alebo portál z 3D do 5D. Na rozdiel od 3D je 4. dimenzia myšlienkovo formovanou realitou. Avšak vzhľadom na jej vyššiu frekvenciu a väčšiu blízkosť k Zdroju sa veci prejavujú oveľa rýchlejšie, v skutočnosti je to takmer okamžité. Hoci si razíme cestu procesom vzostupu, konečným cieľom nie je 4D. Využitie tohto portálu na dosiahnutie 5D je konečným cieľom. Na našej Zemi je tradične 400-ročné obdobie v tomto portáli, avšak energia na našej planéte sa posunula na takú rýchlosť, že od začiatku vzostupu (2017) bude potrebných len približne 10 rokov.

Znamenia, že stúpate do 4D

Synchronicita – Vidíte opakujúce sa čísla, myslíte na niečo a stane sa to, vidíte symboly a máte pocit, že ste v správnom čase na správnom mieste, to je len niekoľko z nich.

Čas – Začínate si všímať, že sa čas opakovane zrýchľuje a potom spomaľuje. Možno dokonca začnete pochybovať o tom, či je čas vôbec skutočný.

Živé sny – V tomto období budú vaše sny intenzívnejšie. Tieto sny môžu byť plné krásy a lásky alebo úplne desivé. Meditácia alebo nejaká výmena energie na zvýšenie vibrácií pred spánkom vám môže pomôcť dosiahnuť pozitívnejší stav snov.

Poruchy zraku a sluchu – Môžete si všimnúť, že v ušiach je väčší tlak a môžu vám začať zvoniť alebo bzučať. Uvedomte si, že si môžete častejšie všímať aj veci kútikom oka. Časté je aj prebúdzanie sa zo spánku a videnie zvláštnych postáv alebo obrazov.

Jasné poznanie – Počas vzostupu často začnete jednoducho vedieť veci, ktoré ste predtým nevedeli. Veci, ako napríklad to, kedy ľudia nemajú na srdci vaše najlepšie záujmy alebo aké rozhodnutia by ste mali urobiť, ktoré sú pre vás najlepšie, vám môžu začať byť jasné. Nebudete vedieť, ako to viete, ale odpovede vám budú prichádzať ľahko. Začínate byť skutočne v súlade so svojou intuíciou.

Nájdenie svojho kmeňa – Do vášho života začnú z ničoho nič vstupovať ľudia, ktorí sú s vami dokonale zosynchronizovaní. Budete zdieľať podobné duchovné presvedčenie, veľmi rýchlo sa zblížite a často budete mať protikladné silné a slabé stránky, ktoré vám pomôžu vzájomne prosperovať. Tieto osoby sú vašou rodinou duše a pravdepodobne sú vo vašom živote už mnoho životov.

Okamžitá manifestácia – To, čo si myslíte, sa vo 4D veľmi rýchlo stáva skutočnosťou. Možno ste si to už začali všímať. Sila myšlienok je v tomto štádiu zväčšená.

Nová paradigma – Staré spoločenské normy vám už nemusia vyhovovať. Možno spochybňujete svoje povinnosti, náboženské zvyky, pravidlá a iné záväzky.

Meditácia a osobný rast – V tomto období môžete mať sklon venovať čas meditácii osamote alebo sa venovať cvičeniu jogy. Samota a spojenie s božstvom môžu byť žiadúce.

Odpustenie – Je to úžasná vec, ktorú môžete zažívať. Odpustenie vám v tomto období môže prísť ľahšie. Menej túžby držať v sebe zášť a viac sa sústrediť na to, aby ste veci nechali odísť. Môžete byť dokonca vyzvaní, aby ste uzdravili minulé vzťahy, ktoré vás naďalej ťažia na pleciach.

Nevoľnosť – Keďže sa energie okolo nás vylepšujú a naše vibrácie kolíšu, niektorí ľudia môžu pociťovať nevoľnosť podobnú nevoľnosti z pohybu.

Príznaky prechladnutia a chrípky – Očista od ťažkej karmy nás môže zanechať slabými, bolestivými a dokonca sa môže prejaviť ako prechladnutie a chrípka.

Vzostup do piatej dimenzie

Zem nie je v 5D nováčikom, bola tu už predtým. Možno ste ju dokonca zažili v minulom živote. V čase Atlantídy, ktorá vládla pred 35-tisíc až 15-tisíc rokmi, boli ľudia plne psychické, multidimenzionálne bytosti, ktoré dokázali vopred vidieť výsledky svojich činov. Dokázali čítať pravdepodobnú budúcnosť na základe činov v prítomnom okamihu. Tieto schopnosti v sebe stále nosíte. Na genetickej úrovni však boli z veľkej časti vypnuté. Keď budeme vylepšovať svoj genetický kód pri prechode 4D, začneme tieto cesty opäť otvárať. Rýchlo smerujeme k svetu 5D, biblia to nazýva 1000 rokov mieru. Ako už bolo spomenuté, tento konečný cieľ, zlatý vek, by sme mali dosiahnuť v roku 2027. Tento zlatý vek prinesie obdobie mieru, prerozdelenia bohatstva pre všetkých a čestných vlád, ktoré sa skutočne starajú o blaho svojich občanov. Najvzrušujúcejším a najzúfalejšie potrebným vylepšením, ktoré v 5D dostaneme, je aktivácia našej DNA. Elektromagnetická stimulácia je to, čo umožní túto aktiváciu, ktorej výsledkom bude zapnutie našej genetiky. Keď dôjde k tomuto naladeniu, bude prítomných viac fyzických ochorení.

Symptómy vzostupu 5D

  • Tlak v hlave a bolesti hlavy
  • Extrémna únava
  • Prehriatie
  • Závraty, pocit vyvedenia z miery, nemotornosť
  • zabúdanie a podráždenosť
  • nespavosť a poruchy spánku
  • bolesti kĺbov, bolesti a kŕče svalov, bolesti tela, mravčenie v tele
  • hnačka a kožné vyrážky
  • pocity, že ste vo sne
  • problémy so sústredením, pocit nedostatku času
  • pocity pri vstávaní alebo príliš rýchlom pohybe, ktoré spôsobujú závraty
  • videnie viacrozmerných energií, t. j. farieb, entít, matíc, čísel, kódov symbolov
  • videnie mimozemšťanov ľudského aj neľudského vzhľadu
  • komunikácia s prírodou, zvieratami a ľuďmi, ktorí už nežijú

Toto sú moje osobné názory a pohľady. Verím, že práve teraz, keď o tom hovoríme, prechádzame na inú úroveň.
Ak je moja intuícia správna a prichádza očista, znamená to, že najhlbšie a najodpornejšie časti našej Zeme musia byť odhalené, aby sme mohli vzostúpiť. Pamätajte, že v týchto ťažkých časoch, keď je ľahšie súdiť a prežívať hnev a odpor, nájdite vo svojom srdci súcit a odpustenie. VŠETCI sme sa inkarnovali na túto Zem, aby sme zažili dualitu. Podľa tohto zákona musí byť jeden morálny a jeden nemorálny, dobrý a zlý, víťaz a porazený, aby sme sa naučili lekcie našej karmy. V iných životoch ste možno boli aj na týchto mocenských pozíciách. Teraz je čas zbaviť sa svojej karmy a zabezpečiť si pozíciu vo vyšších sférach vedomia.

Zdroj

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
polarexplorer
polarexplorer
2 years ago

Ďakujem.