Štúdia odhalila, že signály 5G aktivujú látky z mRNA vstreknutej do tela

25/09/2023 | Elity/Satanizmus, Zo sveta

Oficiálna štúdia odhalila, že signály z mobilných telefónov sa dajú použiť na uvoľnenie biologického alebo chemického nákladu z oxidu grafénu, ktorý sa do ľudského tela vnáša prostredníctvom mRNA injekcií.

Práca, ktorá bola publikovaná v septembri 2022, má názov “Vzdialene riadená elektroreaktívna nanoterapia na požiadanie na báze oxidu grafénu modifikovaného amínom na synergické duálne podávanie liečiv”.

Štúdia odhaľuje, ako môže mobilný telefón vysielať signály na aktiváciu prúdu s nízkym napätím, ktorý interaguje s molekulami oxidu grafénu (GO), čo spôsobuje účinné doručenie liečiva:

Cieľom tejto štúdie je určiť nízkonapäťovo riadené duálne uvoľňovanie liečiva (aspirínu a doxorubicínu) z povrchu GO. Tu sme demonštrovali spôsob, ako ovládať rýchlosť uvoľňovania liečiva na diaľku pomocou šikovného mobilného telefónu s nulovým pasívnym uvoľňovaním v čase nečinnosti.

Informuje o tom portál Naturalnews.com: Vďaka extrémne vysokému povrchu a zložitému zloženiu štruktúry sa oxid grafénový ukazuje ako ideálna molekula na doručovanie biologických alebo liečivých náplní vo vnútri tela. Zo štúdie:

Tieto výhody robia z GO mimoriadne potenciálny nanokompozitný materiál ako nosič liečiv v oblasti biomedicíny a biotechnológií, pričom je kombinovaný s polymérovou alebo anorganickou matricou.

Dôležité je, že stačí prítomnosť špecifickej frekvencie prúdu nízkeho napätia, aby oxid grafénu uvoľnil svoj náklad.

Signály z mobilných veží 5G vytvárajú mikroprúdy vo vnútri tela

Už vieme, že signály 5G môžu vytvárať elektrické prúdy vo vnútri ľudského tela, a to aj zo značnej vzdialenosti. Dôležitý článok, ktorého autorom je Dr. Joseph Mercola a ktorý bol publikovaný v časopise Children’s Health Defense, odhaľuje, že žiarenie signálov 5G buniek spôsobuje merateľné biologické a chemické zmeny vo vnútri ľudského tela. Z jeho článku:

  • 5G sa spolieha predovšetkým na šírku pásma milimetrových vĺn, o ktorých je známe, že spôsobujú bolestivý pocit pálenia. Spája sa aj s problémami s očami a srdcom, potlačením imunitných funkcií, genetickým poškodením a problémami s plodnosťou.
  • Federálna komisia pre komunikácie (FCC) priznáva, že agentúra ani telekomunikačný priemysel nevykonali ani nefinancovali žiadne štúdie o bezpečnosti 5G a žiadne sa neplánujú.
  • FCC sa dostala do područia telekomunikačného priemyslu, ktorý zase zdokonalil dezinformačné stratégie, ktoré pred ním používal tabakový priemysel.
  • Trvalé vystavenie mikrovlnným frekvenciám, ako sú tie z mobilných telefónov, môže spôsobiť mitochondriálnu dysfunkciu a poškodenie jadrovej DNA voľnými radikálmi, ktoré vznikajú z peroxynitritu.
  • Nadmerné vystavenie mobilným telefónom a sieťam Wi-Fi sa spája s chronickými ochoreniami, ako sú srdcová arytmia, úzkosť, depresia, autizmus, Alzheimerova choroba a neplodnosť.

Na webovej stránke pracovnej skupiny pre mobilné telefóny sa uvádza množstvo varovaní vlád a agentúr z celého sveta, ktoré bijú na poplach v súvislosti so žiarením mobilných telefónov a jeho škodlivými účinkami na ľudskú biológiu.

Rádiofrekvenčné mikrovlnné žiarenie spôsobuje zmeny napätia v telesných bunkách a mení vápnikové kanály.

Okrem toho presvedčivý výskum vedený doktorom Martinom Pallom, emeritným profesorom biochémie a základných lekárskych vied na Washingtonskej štátnej univerzite, odhaľuje, že mikrovlnné žiarenie z mobilných zariadení a bezdrôtových smerovačov spôsobuje zmeny napätia vo vnútri buniek tela a aktivuje tzv. napäťovo riadené vápnikové kanály (VGCC), ktoré sa nachádzajú vo vonkajšej membráne buniek. Práve táto membrána určuje, čo prechádza do bunky a čo z nej.

Pozrite si celú štúdiu Martina Palla, PhD. s názvom: Elektromagnetické polia pôsobia prostredníctvom aktivácie napäťovo riadených vápnikových kanálov a vyvolávajú priaznivé alebo nepriaznivé účinky. Táto štúdia vysvetľuje:

Dvadsaťtri štúdií ukázalo, že napäťovo riadené vápnikové kanály (VGCC) spôsobujú tieto a ďalšie účinky EMP… Okrem toho napäťovo riadené vlastnosti týchto kanálov môžu poskytnúť biofyzikálne pravdepodobné mechanizmy biologických účinkov EMP.

Z vyššie uvedeného článku Dr. Mercola:

Podľa Pallovho výskumu rádiofrekvenčné mikrovlnné žiarenie, ako napríklad žiarenie z mobilného telefónu a bezdrôtového smerovača, aktivuje napäťovo riadené vápnikové kanály (VGCC) nachádzajúce sa vo vonkajšej membráne buniek.

Podľa spoločnosti Pall sú VGCC 7,2-miliónkrát citlivejšie na mikrovlnné žiarenie ako nabité častice vo vnútri a mimo našich buniek, čo znamená, že bezpečnostné normy pre toto vystavenie sú 7,2-miliónkrát nižšie.

Nízkofrekvenčné mikrovlnné žiarenie otvára vaše VGCC, čím umožňuje abnormálny prílev vápenatých iónov do bunky, čo následne aktivuje oxid dusnatý a superoxid, ktoré takmer okamžite reagujú za vzniku peroxynitritu, ktorý potom spôsobuje vznik karbonátových voľných radikálov, ktoré sú jednou z najškodlivejších známych reaktívnych foriem dusíka a považujú sa za hlavnú príčinu mnohých dnešných chronických ochorení.

To znamená, že žiarenie mobilných telefónov (a 5G mobilných veží) skutočne vyvoláva zmeny napätia v ľudskom tele a že tieto zmeny napätia majú veľmi reálne biochemické účinky, z ktorých niektoré môžu byť nebezpečné pre ľudské zdravie (napríklad tvorba molekúl peroxynitritu).

V súvisiacich správach, o ktorých informovala agentúra Reuters, francúzske regulačné orgány vydali varovanie spoločnosti Apple, aby zastavila predaj telefónov iPhone 12 z dôvodu prítomnosti nadmerného žiarenia produkovaného týmito zariadeniami. Smartfón spoločnosti Apple prekračuje povolený zákonný limit žiarenia. Tento telefón sa predáva od roku 2020.

Signály G môžu byť použité na to, aby oxid grafénu uvoľnil užitočné zaťaženie v ľudskom tele

Keď to všetko spojíme, signály 5G sa môžu použiť na generovanie nízkeho napätia vo vnútri ľudského tela, čo spôsobí, že molekuly oxidu grafénu uvoľnia vo vnútri tela vopred určené užitočné zaťaženie. Prostredníctvom uverejneného dokumentu, na ktorý odkazujeme vyššie:

Po aplikácii vonkajších podnetov sú mnohé materiály schopné uvoľňovať liečivá. Väčšina z nich však okrem elektrickej stimulácie potrebuje sofistikované prístroje. Elektrostimulované podávanie liečiv priťahuje pozornosť vďaka nízkym nákladom, bezbolestnosti a prenosnosti ovládacieho zariadenia, vďaka čomu je zvládnuteľné pre prispôsobené aplikácie. V tejto štúdii sme použili NGO ako elektrocitlivý materiál na kontrolované dodávanie liečiv.

“Prvýkrát sme použili ASP a DOX ako modelové liečivo, ktoré možno dodávať súčasne pomocou externého napätia,” uvádza sa v článku. V závere článku sa dodáva:

Záverom sme tu ukázali, že NGO možno použiť ako duálny prostriedok na podávanie liečiv a uvoľňovanie liečiv možno riadiť vonkajším napätím. Aby sme využili synergický účinok ASP a DOX, modifikovali sme NGO a pripojili k nemu dve liečivá. Naše laboratórne vyrobené diaľkovo ovládané zariadenie účinne uvoľňovalo protinádorové liečivo. Proces uvoľňovania sa dá jednoducho zapnúť a vypnúť pomocou mobilného telefónu zmenou predpätia.

Oxid grafénu môže niesť biologické alebo chemické zbrane ako užitočné zaťaženie

Vo vyššie citovanej vedeckej práci bol užitočným zaťažením aspirín plus bežný liek proti rakovine. Nákladom však môže byť takmer čokoľvek s dostatočne malými rozmermi vrátane hydrofilných aj hydrofóbnych molekúl. Zo štúdie: “Ukázali sme tiež, ako sa dajú hydrofilné (ASP) a hydrofóbne liečivá (DOX) doručiť pomocou jednej doručovacej platformy.”

To znamená, že silné chemické zbrane – teoreticky vrátane nervovoparalytických látok, ktoré sú smrteľné už pri nanogramovej expozícii – by mohli byť naložené do molekúl oxidu grafénu, ktoré sa skryto dostanú do tela prostredníctvom agresívne propagovaných lekárskych zásahov, ako sú vakcíny alebo Covid tyčinky. Teoreticky by sa takéto zbrane mohli dostať k obyvateľstvu aj prostredníctvom potravinových vektorov. Po vniknutí do tela môže únik malého množstva užitočného zaťaženia vyvolať určitú úroveň nervového poškodenia u naočkovaných obetí, ale k skutočnému doručeniu užitočného zaťaženia dôjde až po odvysielaní správneho 5G signálu naprieč naočkovanou populáciou, pričom sa použije “uvoľňovacia frekvencia”, ktorá generuje potrebné napätie na uvoľnenie užitočného zaťaženia.

Inými slovami, signál 5G vysielaný na vhodnej frekvencii by mohol okamžite spôsobiť, že molekuly oxidu grafénu uvoľnia užitočné zaťaženie do tiel tých, ktorí boli predtým týmto užitočným zaťažením naočkovaní. To by sa dialo súčasne, v celej populácii, ktorá je v dosahu vysielacích frekvencií, ktoré generujú potrebné napätie v tele.

Ak by užitočným zaťažením bola nervovoparalytická látka, reálnym účinkom by bolo náhle úmrtie veľkej časti populácie v mestách, kde je vysielanie 5G schopné ich nasýtiť. Ak by užitočným zaťažením boli nanočastice podobné vírusom, doručenie užitočného zaťaženia by mohlo spôsobiť, že veľká časť populácie by sa náhle zdala byť “nakazená” pandemickým vírusom, ktorý sa šíri nepredstaviteľnou rýchlosťou.

Inými slovami, táto technológia by sa mohla použiť ako “spínač smrti” na ukončenie činnosti akejkoľvek časti populácie, ktorá bola predtým zaočkovaná GO nesúcim užitočné zaťaženie.

Ukázalo sa, že “čierny atrament” vytlačený na farmaceutických kapsulách je magnetický a môže obsahovať oxid grafénu

Počas písania tohto článku som sa dozvedel niekoľko ďalších informácií. Čierny atrament vytlačený na boku farmaceutických kapsúl v skutočnosti pozostáva zo záhadných čiernych škvŕn, ktoré sú magnetické. Jeden z kontaktov mi poslal video, ktoré je znázornené na nasledujúcom zábere, na ktorom sú farmaceutické kapsuly namočené do vody na niekoľko hodín, po ktorých sa čierny “atrament” z kapsúl zmenil na čierne škvrny, ktoré vykazovali prekvapivé magnetické vlastnosti. Na tejto fotografii môžete vidieť, ako sa čierne škvrny zhromažďujú pri spoločnom magnete, ktorý sa drží pri skle:

Ako sa uvádza v tomto článku na portáli LiveScience.com, nový ohromujúci výskum ukázal, že grafén možno magnetizovať zostavením vrstiev v špecifickej rotačnej orientácii. Tým vzniká magnetizmus, hoci základnými atómovými prvkami nie je nič iné ako uhlík. Z článku:

Magnetické pole nevzniká bežným otáčaním elektrónov v jednotlivých vrstvách grafénu, ale vzniká kolektívnym otáčaním elektrónov vo všetkých troch vrstvách poskladanej štruktúry grafénu, uviedli vedci 12. októbra v časopise Nature Physics.

Používa sa grafén v “atramente”, ktorý je vytlačený na boku liekov na predpis? S istotou to nevieme, ale skutočnosť, že tento atrament je zjavne magnetický, je alarmujúca.

Oxid grafénu môže tiež prenášať gigahertzové signály do blízkych prijímačov

Okrem toho by v rámci určitých exotických aplikácií materiálov z oxidu grafénu (GO) mohli tí, ktorých telá sú aktivované vysielaním mobilnej veže, sami fungovať ako elektromagnetické “opakovače” vďaka schopnosti GO fungovať ako vysielače.

Táto schopnosť je dobre zdokumentovaná v štúdii s názvom “Radio-frequency characteristics of graphene oxide” (Rádiofrekvenčné vlastnosti oxidu grafénu), ktorá bola uverejnená v časopise Applied Physics Letters v roku 2010. (https://doi.org/10.1063/1.3506468) V tejto štúdii sa vysvetľuje:

Potvrdzujeme, že oxid grafénu, dvojrozmerná uhlíková štruktúra na úrovni nanorozmerov, môže byť silným kandidátom na vysokoúčinné prepojovanie

v rádiofrekvenčnom rozsahu. V tejto práci skúmame vysokofrekvenčné charakteristiky oxidu grafénu v rozsahu 0,5 – 40 GHz. Rádiofrekvenčné prenosové vlastnosti boli extrahované ako S-parametre na určenie vlastného striedavého prenosu grafénových listov, ako je závislosť zmeny impedancie od frekvencie. Impedancia a odpor grafénových plátov drasticky klesajú s rastúcou frekvenciou. Tento výsledok potvrdzuje, že oxid grafénu má vysoký potenciál na prenos signálov v gigahertzovom rozsahu.

Inými slovami, materiály oxidu grafénu môžu prenášať užitočné zaťaženie, ktoré sa doručuje prostredníctvom signalizácie vzdialeného mobilného telefónu, ako aj prenášať signály do iných blízkych prijímačov.

To by sa teoreticky mohlo použiť na spustenie “reťazovej reakcie” signálov z 5G mobilných veží, ktoré sa budú opätovne šíriť od jednej osoby k druhej. Teoreticky by to mohlo rozšíriť vysielanie signálu “kill switch” ďaleko za pôvodný dosah samotných bunkových veží 5G.

Zo záveru tohto uverejneného dokumentu:

Očakávame, že GO by sa mohol použiť na prenosové vedenia v elektronike na ďalšom stupni vývoja a mohol by byť veľmi silným kandidátom na nanouhlíkovú elektroniku.

Závery

  • Oxid grafénu môže niesť chemické alebo biologické užitočné zaťaženie.
  • Oxid grafénu nesúci užitočné zaťaženie sa môže vniesť do tela prostredníctvom vakcín alebo tyčiniek (spomíname si určite všetci, že tie tyčinky pchali až pomaly do mozgu, aj keď sliznica je rovnaká..).
  • Uvoľňovanie týchto užitočných zaťažení možno riadiť vonkajšími signálmi z bunkovej veže, ktoré spôsobujú špecifické zmeny napätia v ľudských bunkách.
  • Niektoré zmeny napätia sú už známe pri vystavení žiareniu z mobilnej veže, najmä pri 5G.
  • Medzi užitočné zaťaženia oxidu grafénového môžu patriť užitočné zaťaženia typu “kill switch”, ako sú nervovoparalytické látky alebo infekčné agensy.
  • Systém veže 5G preto môže fungovať ako systém infraštruktúry na uvoľňovanie užitočného zaťaženia chemických zbraní s cieľom dosiahnuť “masové zabíjanie” populácie, ktorá bola predtým naočkovaná užitočným zaťažením nesúcim GO.
  • Vakcíny Covid – o ktorých je dnes všeobecne známe, že nemajú nič spoločné so zastavením akejkoľvek pandémie (keďže aj Biely dom a CDC priznávajú, že nezastavujú prenos ani infekcie) – sa teoreticky mohli použiť na očkovanie ľudí užitočným zaťažením z oxidu grafénu, ktoré ešte nebolo aktivované.

Je teda pravdepodobné – ale nie dokázané -, že vakcíny + 5G mobilné veže by sa dali využiť ako depopulačný zbraňový systém na dosiahnutie takmer simultánneho masového vyhladenia veľkého percenta ľudskej populácie, a to jednoducho aktiváciou uvoľnenia GO užitočného zaťaženia s určitou intenzitou a frekvenciou vysielania.

Vzhľadom na to, že západné vlády sveta sa práve teraz jednoznačne pokúšajú vyhladiť svoje vlastné obyvateľstvo, tento záver by mal znepokojovať všetkých, ktorí chcú prežiť globálnu depopulačnú agendu.


Opäť sa stáva pravdou ďalšia konšpirácia a znova sa potvrdzuje, že rozdiel medzi konšpiráciou a faktom je len čas.

Zdroj

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments