Hromadná modlitba

27/03/2022 | Správy

Oznam pre všetkých čitateľov aj nečitateľov. Zavádzame na stránke novinku, ktorou budú hromadné modlitby. V tomto najdôležitejšom období pre ľudstvo je dôležité prinášať svetlo do tohto sveta a úžasný spôsob na to je práve modlitba. Ide jednoducho o aktívne a úprimné poprosenie za určitý zámer. Hromadné modlitby sa budú uskutočňovať v konkrétny čas a s jasným cieľom. Pochopiteľne, je dobré sa modliť kedykoľvek počas dňa, takto hromadne to budeme robiť preto, aby sme na to jednoducho nezabudli. Najbližšia hromadná modlitba bude v piatok (15. 04.2022) a ďalšia v nedeľu (17.04.2022) o 17:00 a bude to modlitba za Svetlo. Ľudia, a vôbec celá Zem, majú okolo seba šedý až temný povlak, cez ktorý preniká len málo Svetla. Temno takmer každého cez jeho slabosti drží v područí a nedovolí nám vzostúpiť vyššie. Chyba je v nás, pretože máme v sebe nedostatok Svetla a umožňujeme tak temnote vniknúť do nás. Najbližšiu modlitbu nájdete vždy v bočnom paneli stránky (na mobile info panel). Bude tam uvedený čas a zámer modlitby, ktorý sa bude podľa potreby meniť. Pokiaľ cítite, že je dobré sa modliť aj za niečo iné, tak to samozrejme urobte.

Toto je odkaz od duchovných bytostí prijatý cez Ivy a je určený pre vás všetkých, ktorí to čítate. Berte to prosím vážne a precíťte to v sebe:

Modlime sa za ukotvenie svetla v každom z nás, aby sa mohlo ďalej šíriť ďalej medzi nami a medzi tých, ktorí to najviac potrebujú. V tejto ťažobnej dobe, kedy tlak Svetla sa zvyšuje a požaduje, nás temno skúša každý deň mnohonásobne. Potrebujeme preto posilnenie v každom ohľade, vedenie k náprave našich slabých stránok a silu na rozpoznanie našich skúšok , aby sme dokázali pevné stáť za každých okolností. Buďme preto svetelné stĺpy, ktoré pomôžu svetlu vykonať potrebnú očistu na zemi.

Ako na to?

Modlitba je subjektívna vec, ale napriek tomu si vytýčime ako pristupovať k modlitbám:

  • Upozorňujem, že sa nejedná o žiadnu meditáciu, ale je to aktívne a hlboké zapojenie našej duše. Je to prosto vyslanie prosby za niečo, čo nás trápi. Na hromadné meditácie si dávajte veľký pozor, pretože prevažne pochádzajú z temnej strany. Pri takýchto meditáciách sa ľudia otvárajú rôznym vplyvom a takýmto spôsobom dokážeme do seba pozvať temnotu bez toho, aby sme to chceli. Je to duchovná pasca.
  • To, že je modlitba subjektívna znamená, že má vychádzať z nášho vnútra. Nie sú to žiadne naučené rozumové postupy ale robíme ju tak, ako to cítime. Nakoľko je modlitba účinná určuje len rozpoloženie nášho vnútra. Keďže je modlitba duchovného charakteru, jedine naša duša určuje jej silu a účinnosť, nie rozum. To znamená, že pri modlitbe nie sú potrebné ani slová. Slová napomáhajú iba nám a to tým, že si tak dokážeme lepšie sformovať a predstaviť cieľ modlitby. Vskutku sú však slová nepodstatné, ale to ako sa pritom vnútri zachvievame. Pri modlitbe musí ísť preč všetka rozumová domýšľavosť a musí zostať len pokorné a úprimné rozpoloženie našej duše.
  • Pri modlitbe neprosíme o to, ako sa má splniť naša prosba. Vesmír vie presne ako a za akých okolností je pre nás prospešné splnenie modlitby. Možno dokonca modlitba nemôže byť splnená kvôli tomu, pretože by nám to neprinieslo vnútorný osoh. Preto od modlitby neočakávajme presné splnenie podľa našich prianí.
  • Prichádzame ideálne iba s jednou prosbou súčasne, pretože mnohostrannosť modlitbu oslabuje.
  • Pri modlitbe môžeme zapojiť aj vizualizáciu. Pokiaľ sa napríklad chceme modliť za Svetlo pre svet, môžeme si predstaviť, ako sa Svetlo zhora rozlieva do sveta a postupne presvetľuje všetko šedé a vyháňa preč všetko temné.
  • Pokiaľ o niečo prosíme, nezabudnime poďakovať za to, čo už máme.
  • Pokiaľ prosíme za ľudstvo, nezabúdajme sa pýtať, čo chce Boh. Darmo by sme sa modlili za to, aby sme tu dokázali všetci žiť v láske a porozumení vrátane tých, ktorí tu jednoducho nepatria. Táto doba má za cieľ túto Zem od takýchto ľudí očistiť, nie ich po tisíci krát láskavo prosiť, aby sa už konečne prebudili. Dajme si pozor na ružové okuliare a neprispôsobujme si modlitby vlastným prianiam.

Kto chce môže vyslať modlitbu aj za túto stránku. Za to, aby sa nestala opäť terčom útoku a aby sa šírila ďalej medzi nových čitateľov. Venovali sme a stále venujeme tejto stránke príliš veľa energie na to, aby to vyšlo navnivoč a aby sa informácie šírili iba medzi tou istou skupinou ľudí. Pochopiteľne tým mám na mysli aj iné stránky, ktoré šíria osvetu. Teraz sme v období, kedy sa to už postupne musí začať preklápať, a stránky ako je táto, by mali postupne čoraz viac otvárať oči ľuďom a mainstream by mal ísť pomaly, ale isto do zabudnutia. Tak kto teda má chuť a ochotu, môže vyslať modlitbu aj za takýmto účelom 🙂

Daniel & Ivy

Zdieľať článok

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Soldier 17
Soldier 17
2 years ago

🙏❤️🙏

Ivon
Ivon
2 years ago

♥️🤗

Mária
Mária
2 years ago

V tejto ťažobnej dobe, kedy tlak Svetla sa zvyšuje a požaduje, nás temno skúša každý deň mnohonásobne. Potrebujeme preto posilnenie v každom ohľade, vedenie k…“ Tí, ktorých máme následovať sú už dávno tu. Žiaľ samoľúbosť nepustí. Takže otázka je: „Som pripravený?“ Odpoveň je v našej nevinnosti.

Israismael
Israismael
2 years ago

Človek ak si uvedomí ze ma v sebe živé jadro, čiže vlastného ducha, ktorý jediný je to živé… a potom ak vieme(ale skôr nevieme) , ze tvoje i moje pozemské telo je iba obalom, nástrojom pre (môjho, tvojho) Ducha tu v pozemskom, tak potom tie modlitby pre Svetlo budú mať obrovskú silu a ucinok, pretože vskutku budú vychádzať z jadra človeka(vedomeho ducha) a to je Bohu milé a prijateľné ..
Clovek si musí uvedomit konečne tu veľkú skutocnost ze na Zemi sa vyvíja len jeho duch, ktorý po pozemskej smrti ma vojsť do,, Raja“-teda domov do duchovna odkiaľ vyšiel kedysi dávno, pradavno..On tam musí vojsť ako konečný cieľ každého človeka, ale len vtedy keď bude seba-vedomý ako Duch a nie ako pozemský rozum… , a že ten duch v tele precitne.a spozná Božiu Pravdu jeho Vôľu jeho zákony a spozná Jeho stvorenie(iný život mimo Zem) a to od samého vrchu Božského až po Zem, čo značí len jedine ze cloveci DUCH nebude,, zamurovaný“ v tele a nečinný ako doteraz a konečne začne vládnuť nad rozumom, ktorý je v súčastnosti nástrojom temna a Lucifera … to, ze sa človek neustále inkarnuje v hmote, tak to je preto, že nevie dokončit vývin živého ducha(to je vaše vlastné Ja) a tým sa nevie dostať,, domov do Raja“ ako zrelý človek-duch…. a preto neustále sa rodí a umiera len v hmotnostiach(Zem, Druhý breh a dookola) …Toto je samozrejme chyba lebo ak sa nedokončí kolobeh života spravne a príde konečne zaslubeny Deň Pana, ten Súdny deň ,tak potom môže byť pre človeka pozde… Navždy pozde a skončí ako nepotrebný kameň a odvrhnuty kameň teda ako nezrely nepotrebný duch, ktorý sa nevedel vyvinúť správne pre duchovný život, pre domovinu- Raj,tj duchovnú zem…

Deni
Deni
2 years ago

❤❤❤❤❤❤❤

Ingrid
Ingrid
2 years ago

Srdečná vďaka za odkaz 🙏🍀😘

Svetluska
Svetluska
2 years ago

🙏❤️🙏

User
User
2 years ago

Pozor na modlářství! Tzv. modlení se něčemu, co se nehýbe, nedýchá, nežije! Například, soše, obrazu, knize, stránce (web) a podobné šílenosti!

Modlářství, modla je zpodobení, znázornění nebo symbol něčeho hmotného nebo pomyslného, co je předmětem zanícené oddanosti. Obecně řečeno, modlářství je projevování lásky modle, její zbožňování či uctívání nebo klanění se jí. Prokazuje se obvykle nějaké skutečné nebo domnělé vyšší moci, ať již je za tuto moc pokládáno něco živého (jako člověk, zvíře nebo nějaká organizace), nebo neživého (jako síla nebo neživé přírodní předměty).